Streda3. júl 2024, meniny má Miloslav, zajtra Prokop

Bratislavskí policajti obvinili ženu za drogovú trestnú činnosť: Hrozí jej väzenie

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

BRATISLAVA - Policajti obvinili 35-ročnú Máriu K. z okresu Humenné za drogovú trestnú činnosť. Dochádzalo k nej na viacerých miestach Bratislavského kraja. V prípade preukázania viny jej hrozí trest odňatia slobody na tri roky až desať rokov. Informoval o tom hovorca bratislavskej krajskej polície Michal Szeiff.

archívne video

Polícia prekazila ďalší dlhoročný drogový biznis, obvinila dvoch Bratislavčanov (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

"Podľa doposiaľ zabezpečenej dôkaznej situácie mala obvinená minimálne od roku 2022 zadovažovať omamné a psychotropné látky zo zahraničia, ktoré si nechala posielať prostredníctvom rôznych prepravných služieb v zásielkach na územie SR," uviedol Szeiff. Minulý týždeň podľa neho policajti po prevzatí takejto zásielky vykonali domovú prehliadku maringotky v treťom bratislavskom okrese.

Ako doplnil hovorca, v rámci prehliadky bolo zaistené okrem iných vecí dôležitých pre trestné konanie aj plastové vrecko s tlakovým uzáverom, ktoré obsahovalo biely kryštalický materiál. "Na základe výsledku expertízneho skúmania išlo o N-Ethylpentedron, ktorý je zaradený v zmysle zákona do prvej skupiny psychotropných látok," priblížil.

Viac o téme: Polícia Drogová činnosťVäzenieŽena
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu