Sobota6. júl 2024, meniny má Patrik, Patrícia, zajtra Oliver

SKVELÉ SPRÁVY ťažko chorej Doherty (53): Rakovinové bunky sa ZMENILI... Opäť cíti NÁDEJ!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram S.D.)

LOS ANGELES - Herečka Shannen Doherty (52), ktorá sa preslávila účinkovaním v seriáloch Beverly Hills 90210 a Čarodejnice, už zhruba 10 rokov zvádza boj s rakovinou. Nachádza sa vo 4. štádiu a svoj boj pravidelne mapuje v podcaste Let's Be Clear. Aktuálne tam prezradila skvelú správu. Rakovinové bunky sa zmenili... Opäť cíti nádej!

Galéria: Shannen Doherty bojuje s rakovinou

Ešte pred pár mesiacmi predpovede herečkinho ťažkého boja s rakovinou v 4. štádiu nevyzerali optimisticky. Shannen Doherty sa však dala na novú liečbu a už po Novom roku prichádzali prvé pozitívne správy - zaberá. Svoj boj s chorobou tmavovláska mapuje v podcaste Let's Be Clear... A tam aktuálne prezradila ďalšie skvelé správy. 

„Nemám potuchy, ako dlho budem na chemoterapiách, či to budú tri mesiace alebo pol roka, alebo či to po troch mesiacoch prestane fungovať a nebude sa to musieť opäť zmeniť,“ uviedla v podcaste. „Je to niečo, čo nedokážem predvídať ani ja, ani moji lekári. Je to desivé, je to ako veľké prebudenie, ale zároveň musím povedať, že sú tam aj nejaké pozitíva,“ pokračovala. 

„Pozitívom je, že sa molekulárna štruktúra mojich rakovinových buniek nedávno zmenila. Znamená to, že je tu omnoho viac spôsobov liečby, ktoré musím vyskúšať, takže viete, prvýkrát za posledných pár mesiacov pravdepodobne cítim nádej,“ priznala predstaviteľka Brendy Walshovej zo seriálu Beverly Hills 90210. „Aktuálne tu existuje nádej - zatiaľ čo predtým som síce dúfala, ale stále som sa zároveň pripravoala na najhoršie.“

SKVELÉ SPRÁVY ťažko chorej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram S.D.)

Viac o téme: Shannen Doherty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu