Sobota6. júl 2024, meniny má Patrik, Patrícia, zajtra Oliver

Futbaloví fanúšikovia zaskočili vodičku: Neuveríte, čo urobili, keď sa snažila zaparkovať! Úžasné VIDEO

(Zdroj: X/MailOnline)

COLESHILL – Pravdepodobne nikto nemá rád, keď ho za volantom pozorujú ostatní. Istá žena sa však presvedčila o tom, že to nemusí byť také zlé. Anglickí futbaloví fanúšikovia totiž na vlastné oči sledovali jej zúfalý boj, keď sa pokúšala zaparkovať. To, čo nasledovalo, ani vo sne nečakala.

Video, ktoré minulý týždeň natočil jeden z návštevníkov baru v hoteli Bell Inn v Coleshill v Birminghame, zachytáva ženu pri jej zúfalej snahe zaparkovať auto medzi dve odstavené vozidlá. Všetko sa to dialo pred očami futbalových fanúšikov, ktorí v tom čase v podniku sledovali zápas. Ako dokazujú zábery, vodičke sa spočiatku nedarilo zacúvať so svojím bielym Audi ani napriek pomoci priateľov, ktorí stáli pred autom.

V tom ju však začali hromadne podporovať návštevníci baru, ktorí si vychutnávali pivo na terase. Jeden návštevník baru dokonca vyskočil na lavičku a na plné hrdlo zakričal: „Poď!“ Vodička sa potom pomaly posúva dozadu smerom k stene. Na radosť všetkých divákov sa jej napokon podarí zaparkovať medzi odstavené autá. Anglickí fanúšikovia následne začali burácať a vyskakovať na lavičky.  

Viac o téme: ParkovanieBarVodičkaFutbaloví fanúšikovia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu