Štvrtok4. júl 2024, meniny má Prokop, zajtra Cyril, Metod

Kovačič po výpovedi v Markíze: Už má novú prácu?! TU vraj bude robiť!

Michal Kovačič
Michal Kovačič (Zdroj: Instagram M.K.)

BRATISLAVA - Michal Kovačič dostal po 16 rokoch výpoveď v Markíze. Mnohých teraz zaujíma, kam ho jeho kroky zavedú. Vraj už má dohodnutý nový flek!

Michal Kovačič pred mesiacom v živom vysielaní relácie Na Telo prehovoril o fungovaní spravodajstva v TV Markíza. Už vtedy vedenie televízie avizovalo, že je nemysliteľné, aby osoba, ktorá zneužila vysielací priestor, bola naďalej tvárou televízie. A tak dostal prednedávnom moderátor po 16 rokoch výpoveď.

„Dnes som v televízii Markíza po 16-tich rokoch dostal výpoveď. Bez súhlasu odborov je neplatná, napriek tomu sa manažment rozhodol ísť cestou porušenia zákona. Za to, že som povedal vo verejnom záujme pravdu. Brániť sa voči tomu sa, žiaľ, dá už len súdnou cestou,“ informoval Kovačič.

Zatiaľ čo mu plynie výpovedná lehota, v mediálnom svete sa už hovorí, že si našiel nový džob. Má ísť o televíziu DVTV, ktorá je v Čechách veľmi úspešná. Ako v rozhovore prezradila skúsená novinárka Daniela Drtinová, ktorá ju vedie, spolu s Martinom Veselovským pripravujú nový projekt určený pre slovenských divákov. Hovorí sa však aj o iných menách, ktoré by mohli spomínaný projekt svojimi skúsenosťami posilniť. Na to, kto sa stane jej oficiálnou tvárou, si však budeme musieť ešte asi počkať.

Viac o téme: Michal Kovačič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu