Utorok22. október 2024, meniny má Sergej, zajtra Alojzia

AKTUÁLNE Dopravná nehoda pri Trenčíne si vyžiadala ľudský život: Zasahujú všetky záchranné zložky

Ilustračné foto AKTUALIZOVANÉ Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Topky)

MOTEŠICE - Všetky záchranné zložky aktuálne zasahuje pri vážnej dopravnej nehode v Trenčianskom samosprávnom kraji. Cesta je aktuálne neprejazdná. Nehoda si vyžiadala jeden ľudský život.

Vážna dopravná nehoda sa stala na ceste II/516 medzi obcami Motešice a Bobot v Trenčianskom samosprávnom kraji. Cesta je aktuálne na danom úseku neprejazdná. Na mieste malo dôjsť k nehode osobného motorového vozidla.

archívne video

Auto na priechode zvalcovalo kolobežkára (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

Polícia sa momentálne nachádza na mieste a nehodu dokumentuje. Vodičov vyzývajú, aby rešpektovali pokyny polícia. Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trenčíne informovalo, že nehode si vyžiadala jeden ľudský život.

 

‼️ AKTUÁLNE JE CESTA II/516 V KATASTRALNOM ÚZEMÍ OBCE MOTEŠICE NEPREJAZDNÁ ‼️ ‼️ Cesta II/516 medzi obcami Motešice a...

Posted by Polícia SR - Trenčiansky kraj on Tuesday, October 22, 2024

Polícia začala trestné stíhanie

Poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Trenčíne začal v súvislosti s utorkovou tragickou dopravnou nehodou pri obci Motešice v Trenčianskom okrese trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Informovala o tom trenčianska krajská policajná hovorkyňa Ingrid Krajčíková. "V popoludňajších hodinách došlo na ceste II/516 v katastrálnom území obce Motešice k smrteľnej dopravnej nehode, pri ktorej 59-ročný vodič osobného automobilu značky Suzuki utrpel zranenia, ktorým na mieste nehody podľahol. Vo vozidle sa okrem vodiča nachádzala spolujazdkyňa, ktorá utrpela ľahké zranenia a bola prevezená na ošetrenie do nemocnice," informovala hovorkyňa. 

Viac o téme: NehodaTrenčínMotešice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu