Utorok22. október 2024, meniny má Sergej, zajtra Alojzia

Simona Salátová sa OBULA do známej Slovenky: Mám plné zuby TAKÝCHTO ľudí!

Simona Salátová
Simona Salátová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Simona Salátová si rada "rypne" do ľudí. Robí to hlavne vo svojich stand-upoch. Teraz to však urobila na sociálnej sieti. Obula sa do tejto známej Slovenky!

Simona Salátová je Slovákom známa ako komička. Humoristi radi podpichujú ľudí, vtipne rozprávajú rôzne príbehy alebo vykresľujú absurdné situácie. Naposledy tak urobila aj Simona, keď zverejnila na sociálnej sieti video s kontroverzným popisom. „Mám plné zuby ľudí, čo trepú o veciach o ktorých nemajú ani páru. Asi zavediem novú rubriku Bizár z Tiktoku, lebo už neviem fakt," napísala.

Slovenská komička spravila akúsi paródiu na vyjadrenie známej influencerky Niny Janovej. „Prestaňme normalizovať obezitu," vyjadrila sa tanečníčka. No a Simona neostala svojej povesti nič dlžná a urobila si z toho srandu. „Ja na ceste normalizovať obezitu," znelo vo videu. Fanúšikovia sa pri jej príspevku rozdelili na dva tábory. Jedna skupina jej úplne rozumie a tá druhá s ňou zase nesúhlasí. „Jej vyjadrenie nebolo smerované na vás, ale na prehnané vyzdvihovanie už ozaj obéznych ľudí, čo prichádza z Ameriky. Nikto nehovorí nič o plnoštíhlom človeku, ale obezita, kedy sa dotyčný ledva hýbe a hovorí, aká to je sebaláska, je choré," adresovala istá žena Simone. Čo si o tom myslíte vy?

Viac o téme: Simona SalátováNina Janová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu