Utorok22. október 2024, meniny má Sergej, zajtra Alojzia

Smrť českej dabingovej legendy (†66): Parte odhalilo VÁŽNU DIAGNÓZU!

Jiří Hromada
Jiří Hromada (Zdroj: Česká televize / David Ployhar)

PRAHA - Minulý týždeň český umelecký svet zasiahla správa o úmrtí českého herca, dabéra a niekdajšieho prezidenta Hereckej asociácie Jiřího Hromadu (†66). Rodina zverejnila parte, ktoré prezradilo nielen čas a miesto konania poslednej rozlúčky, ale aj vážnu diagnózu, ktorá ho v závere života zasiahla!

Keď verejnosť obletela informácia o úmrtí Jiřího Hromadu, do médií sa dostávali spomienky kolegov na herca. Režisér Tomáš Magnusek prezradil, že s ním bol v kontakte prakticky do jeho skonu. Prezradil aj to, že bol v nemocnici, no dôvod nešpecifikoval. 

„Zavolal mi, že mal nejaké problémy a šiel do nemocnice. "Dostali zo mňa štyridsať litrov vody a liter, to je kilo. Takže ja nie som tlstý, som len pripitý," hlásil mi do telefónu,“ prezradil CNN Prima NEWS spomínaný režisér. Aktuálne Blesk.cz priniesol Hromadove smútočné parte. 

A to okrem miesta a času konania, prezradilo oveľa viac. Herec vraj poslednýkrát vydýchol v LDN v Nemocnici na Františku, kam bol umiestnený po vážnej mozgovej príhode. Posledná rozlúčka sa uskutoční 29. októbra, teda viac ako 2 týždne po úmrtí, o 15:00 vo Veľkej obradnej sieni Krematória v Strašniciach. 

Viac o téme: Jiří Hromada
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu