Utorok22. október 2024, meniny má Sergej, zajtra Alojzia

Slovenskej speváčke vrazili DÝKU do chrbta: ZRADA, akú nečakala!

Sima
Sima (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Speváčka Sima si dáva na svojej tvorbe záležať. V pomerne krátkom čase vydáva piesne i videoklipy, čo samozrejme, teší jej fanúšikov. No teraz zažila niečo, čo absolútne nečakala. Vrazili jej dýku do chrbta!

Sima je úspešnou slovenskou speváčkou. Na konte má 6 albumov a množstvo piesní. K nim samozrejme patrí aj videoklip. Umelkyňa vždy prinesie na scénu niečo naozaj výnimočné. Aktuálne tvorí novú hudbu, no stalo sa jej niečo, čo by jej nenapadlo ani v tom najhoršom sne. „Celkovo teraz nemám najšťastnejšie obdobie, ale chcela som vám dať novú hudbu," začala v úvode. „Natočili sme klip, kde bolo viackrát opakované, že videá a fotky z natáčania poprosím nerozširovať a pridávať až keď bude klip vonku," pokračovala.

„Samozrejme to niekto, a ja viem kto, vôbec nerešpektoval a dostalo sa ku mne video, ktoré obieha vaše directy. "Ďakujem", že sa nikomu nedá veriť a keď sa niečo povie, tak sa to nedodrží. Celý song, celá scéna, pointa koluje v správach a ja mám pocit, že už aj keby to vyjde von, tak vás to nemá ako prekvapiť. Po takýchto veciach ma prechádza chuť tvoriť niečo... mám chuť sa zakotúlať do paplónu a zobudiť sa o rok. To už je aký fór, že vás pichne do chrbta ešte aj vlastný fanúšik... Díky, dúfam že ti to stálo za to," odkázala na záver.

Viac o téme: Sima
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu