Pondelok14. október 2024, meniny má Boris, zajtra Terézia, Tereza

Tragická nehoda úradníčok! Po ceste do práce do ich auta čelne vpálil 21-ročný vodič: Prehovoril očitý svedok

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj)

KRASŇANY - Tragická dopravná nehoda sa stala dnes pri Žiline. Len 21-ročný vodič mal z doposiaľ nezistených príčin prejsť do protismeru, kde čelne narazil do auta, v ktorom sedeli úradníčky. Jedna žena, žiaľ, zraneniam podľahla.

Polícia dnes v ranných hodinách zasahovala pri vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala na ceste II/583 v smere od mesta Žilina na obec Krasňany. "Vodič viedol osobné motorové vozidlo značky Škoda Octavia v smere od obce Terchová na Žilinu, pričom z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel do protismernej časti vozovky, kde došlo k stretu s protiidúcim osobným vozidlom zn. Škoda a následne k čelnému stretu s protiidúcim osobným motorovým vozidlom značky KIA," poznamenala žilinská polícia. 

V aute mali podľa županky Žilinského samosprávneho kraja Eriky Jurinovej sedieť úradníčky z odboru školstva, ktoré boli na služobnej ceste. "S veľkým smútkom som prijala informáciu o vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala našim kolegyniam z odboru školstva na služobnej ceste. Dnes malo byť veľké stretnutie s riaditeľmi stredných škôl, na ktoré dievčatá nedocestovali. Na úrade zavládol smútok... Robíme všetko pre to, aby sme zabezpečili potrebnú pomoc a podporu," poznamenala na sociálnej sieti.

 

S veľkým smútkom som prijala informáciu o vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala našim kolegyniam z odboru školstva na...

Posted by Erika Jurinová on Monday, October 14, 2024

Podľa našich informácií mala pri nehode zahynúť jedna zo žien, ktorá smerovala do práce. Informáciu potvrdila aj polícia. "Pri dopravnej nehode utrpela 53 ročná spolujazdkyňa sediaca v zadnej časti vozidla zn. KIA zranenia, ktorým žiaľ na mieste podľahla," poznamenali. 21.ročný vodič osobného automobilu značky Škoda Octavia utrpel zranenia, ktorá si vyžiadali jeho letecký prevoz do nemocnice. Tam mu bude odobratá krv na zistenie prítomnosti alkoholu alebo omamných a psychotropných látok. 

Tragická nehoda úradníčok! Po
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj)

"Pri nehode utrpeli zranenia ďalšie tri osoby, ktoré si vyžiadali ich prevoz do nemocnice. Cesta bola z dôvodu dokumentovania a odstraňovania následkov nehody na nevyhnutne potrebný čas úplne uzavretá," dodala žilinská polícia. Podľa svedka mal ísť vodič auta obrovskou rýchlosťou. "Bol som tam. Mladý sa hral s Tf a skoro nás sundal. Štyri baby v aute a jedna to nedala," opísal okamihy hrôzy. Čo presne sa však na mieste stalo bude vyšetrovať polícia.

Viac o téme: NehodaPolícia Auto
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu