Utorok2. júl 2024, meniny má Berta, zajtra Miloslav

Čím je Cibulková staršia, tým viac je ako otec: To, čo po ňom zdedila, by najradšej zmenila!

Honosná oslava u Dominiky Cibulkovej: Malá Ninka oslávila prvé narodeniny
Honosná oslava u Dominiky Cibulkovej: Malá Ninka oslávila prvé narodeniny (Zdroj: archív DC)

BRATISLAVA – Dominika Cibulková sa predviedla v kroji! Nielen ona, ale aj syn Jakubko tak prišli vyparádení na galavečer Slovenka roka.


Galavečer Slovenka roka je oslavou výnimočných slovenských žien. Odovzdávanie cien ani tento rok nenechalo ujsť množstvo známych tvárí a jednou z nich bola aj Dominika Cibulková, ktorá dokonca odovzdávala cenu. Aj preto sa možno rozhodla prísť v ľudovom kroji. „Je to kroj vydatej ženy z 20. storočia, z 50-tych rokov, preto mám aj čepiec, pretože sa to tak patrí…“. Z ich rodiny však nebola sama. Pridal sa k nej aj syn Jakub, ktorý sa na takéto oblečenie tiež veľmi tešil. Naopak manžel Michal dorazil v klasickom čiernom obleku. V kompletnej rodinnej zostave chýbala iba dcéra Ninka: „Zostala na chalupe so svokrou a s babinou“, vysvetlila Dominika.

Slovenka roka je o úspešných ženách a vraví sa, že správna žena by mala mať päť P. Ktoré by to mali byť podľa Cibulkovej? „Ja čo mám kamarátky, musia to byť srdeční a lojálni ľudia, aby nemysleli iba na seba, ale aj na druhých“. Pri otázke, ktoré P si na nej najviac cení jej manžel, sme neobstáli, ale niečo sme z nej napokon predsalen vytiahli. A dozvedeli sme sa tiež to, čo by Dominika sama na sebe najradšej zmenila. Aj tentokrát bola v odpovedi veľmi otvorená.

Čím je Cibulková staršia, tým viac je ako otec: To, čo po ňom zdedila, by najradsej zmenila! (Zdroj: NL/Vlado Anjel)

Viac o téme: Dominika CibulkováSlovenka roka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu