Štvrtok4. júl 2024, meniny má Prokop, zajtra Cyril, Metod

AKTUÁLNE VIDEO Nehoda v Petržalke! Na mieste zasahujú všetky záchranné zložky

Dopravná nehoda v Petržalke
Dopravná nehoda v Petržalke (Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA - Všetky záchranné zložky aktuálne zasahujú pri dopravnej nehode, ktorá sa stala neďaleko Ekonomickej univerzity v bratislavskej mestskej časti Petržalka.

Podľa našich informácií pri nehode aktuálne zasahujú dve hasičské autá, sanitka a polícia. Na mieste sa mali zraziť dve osobné autá, pričom jedno z nich začalo po nehode dymiť. Informáciu o tom, že na mieste došlo k nehode nám potvrdila bratislavská policajná hovorkyňa Silvia Šimková.

Galéria: Nehoda v Bratislave. Na mieste sú všetky záchranné zložky

"Momentálne bratislavskí dopravní policajti vykonávajú potrebné úkony spojené s dopravnou nehodou na Dolnozemskej ceste smer centrum. Podľa doposiaľ zistených informácií tam prišlo k stretu motorových vozidiel zn. Škoda a Honda. Pri zrážke utrpeli dve osoby ľahké zranenia s ktorými boli prevezení do nemocnice k ošetreniu. Alkohol vykonanou dychovou skúškou zistený nebol. V uvedenom úseku je aktuálne obmedzený ľavý jazdný pruh smer do centra. Presné príčiny ako aj okolnosti nehody sú predmetom vyšetrovania. Žiadame vodičov, aby sa riadili pokynmi polície," priblížila.

Dopravná nehoda v Petržalke (Zdroj: Tip čitateľa)

Viac o téme: NehodaSanitkaPolícia Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu