Streda3. júl 2024, meniny má Miloslav, zajtra Prokop

Robí Andy Kraus medzi deťmi rozdiely? Jeho obľúbenec a prečo sa najstarší vrátil k otcovi?!

Andy Kraus
Andy Kraus (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Andy Kraus je trojnásobným otcom, pričom najmladšia dcéra Adelka pribudla do rodiny s druhou manželkou Jankou koncom roka 2019. Adelka je hotový poklad, ktorý milujú aj dvaja starší súrodenci, syn Boris a dcéra Zoja z predošlého manželstva.


Zo starších detí Andyho Krausa sú dnes už dospelí mladí ľudia, ktorí s otcovou novou rodinou vychádzajú veľmi dobre. „Najstarší býva teraz u nás, lebo je mu praktickejšie bývať v Bratislave ako v Rakúsku, takže je v byte ešte priestor, aby sme ešte jedného mladého muža prichýlili. Ale je to vlastne noclažník, lebo v podstate ráno odchádza do školy alebo do roboty a vracia sa neskoro večer. Podľa mňa si toho nabral veľa, ale držím mu palce a teším sa z toho, aký je aktívny,“ prezradil viac než otvorene Kraus, ktorý môže byť na svoje deti právom pyšný a inak to nie je ani v prípade mladšej Zojky. „Dcéra Zojka má za sebou maturitu a zdá sa, že na Slovensku rozhodne ostať neplánuje. Od septembra pôjde zo Slovenska preč... tak jej držím palce a verím, že bude úspešná. Nuž a Adeli, to je také naše živé striebro, z nej sa tešíme. To je naše zlatíčko, ktoré rozmaznávame ako sa dá a uvidíme, či sa nám to raz nevráti“.

S manželkou Jankou do Krausovej rodiny pribudol aj nevlatný syn Tomáško, ktorého herec a scenárista berie ako vlastného „Tomi, v podstate nevlastný syn, má jedenásť, tam je každý rok nejaký iný šport, tak sa hľadá,“ a vo svojich slovách pokračuje: „Medzi Tomim a Adeli je veľmi pekný vzťah, oni sa vedia veľmi pekne spolu zahrať, ona k nemu vzhliada, je to jej starší brat a on sa vie znížiť na jej úroveň a dokonca sa zahrá aj s barbienami, a ona je zase taký chalanský typ, že nemá problém s futbalom“, dodáva so smiechom umelec. S manželkou sú za takéto momenty veľmi vďační, nakoľko majú pri živom striebre zvanom Adelka aj chvíľku pre seba. V žiadnej rodine to však nie je vždy ružové, čo je teda kameňom úrazu v rodine známeho scenáristu?

Kraus - deti (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: DetiAndy Kraus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu