Streda3. júl 2024, meniny má Miloslav, zajtra Prokop

Štýlové Slovenky na červenom koberci: Aha, v akých róbach sa predviedli na galavečere Slovenka roka!

Galavečer Slovenka roka 2024 Zobraziť galériu (32)
Galavečer Slovenka roka 2024 (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Piatkový večer patril tým najlepším Slovenkám. V priestoroch Slovenskej filharmónie v bratislavskej Redute sa odovzdávali ocenenia víťazkám 16. ročníka ankety Slovenka roka. A keďže dresscodom večera bol black tie alebo kroj, na červenom koberci sa bolo na čo pozerať. Pozrite, ako sa na tento večer pripravili slovenské dámy.

Podujatie Slovenka roka každoročne oslavuje silu ženského pokolenia. V poradí už 16. ročník ankety včera spoznal mená ocenených dám. Titul Absolútna Slovenka roka 2023 a tiež prvenstvo v kategórii Biznis a manažment získala Alena Vanková. V kategórii Šport zvíťazila Danka Barteková a v kategórii Médiá a komunikácia sa prvenstvo ušlo moderátorke ta3 Simone Frantovej. Mimoriadne ocenenie si prevzala moderátorka Alena Heribanová hneď v úvode priameho prenosu, ktorého sa zúčastnil aj novozvolený prezident SR Peter Pellegrini.

Mária Reháková a Peter Pellegrini na galavečere Slovenka roka 2024
Zobraziť galériu (32)
Mária Reháková a Peter Pellegrini na galavečere Slovenka roka 2024  (Zdroj: Ján Zemiar)

Nechýbal ani Ján Kubiš, manželia Banášovci, Lucia Kurilovská, či Zuzana Ťapáková. Pohľady pútala Sisa Sklovská s odvážne odhaleným chrbtom, Marianna Ďurianová, ktorá bola aj nominovaná v ankete, František Kovár s manželkou, či tiež nominovaná herečka Barbora Andrešičová známa z Dunaja. Pozvanie na galavečer prijali tiež známe dámy ako Lenka Vácvalová, módna návrhárka Jana Pištejová, fotografka Petra Ficová, módna návrhárka Renáta Kliská, výtvarníčka Jana Brisudová, či Zuzana Vicelová.

Barbora Andrešičová a Tomáš Pokorný na galavečere Slovenka roka 2024
Zobraziť galériu (32)
Barbora Andrešičová a Tomáš Pokorný na galavečere Slovenka roka 2024  (Zdroj: Ján Zemiar)

Odovzdávanie prestížnych ocenení sa aj tentokrát nieslo v znamení luxusu, ale aj tradícií. Medzi ženami, ktoré prišli na galavečer v ľudovom kroji, bola aj Lucia Forman Hbancová či Dominika Cibulková, ktorej garde v kroji robil aj jej syn. 

Dominika Cibulková s manželom a synom na galavečere Slovenka roka 2024
Zobraziť galériu (32)
Dominika Cibulková s manželom a synom na galavečere Slovenka roka 2024  (Zdroj: Ján Zemiar)

Okrem vyhlásenia víťaziek v jednotlivých kategóriách si diváci užili vystúpenia viacerých umelcov. V programe účinkovala Mária Čírová, Karol Csino, Slovenské divadlo tanca v špeciálnej choreografii Jána Ďurovčíka, skupina Elán, či folklórny súbor Šarišan. Večerom divákov sprevádzali Simona Simanová a Juraj Bača.

Galéria: Galavečer Slovenka roka 2024

 

Viac o téme: Slovenka rokaGalavečer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu