Štvrtok4. júl 2024, meniny má Prokop, zajtra Cyril, Metod

Tragické ráno v Banskej Bystrici: V jednom z panelákov našli pobodanú ženu, jej otec sa obesil v pivnici

(Zdroj: TASR/Diana Semanová, TASR/Pavol Zachar)

BANSKÁ BYSTICA - Záchranné zložky zasahovali v utorok skoro ráno na sídlisku Fončorda v Banskej Bystrici, kde v jednom z panelákov na Slnečnej ulici našli pobodanú ženu. V približne rovnakom čase našli v pivnici bytovky obeseného staršieho muža. Dvojica bola v príbuzenskom vzťahu.

archívne video

V jednom z bratislavských bytov našli telo ženy bez známok života (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Na mieste bola nájdená 58-ročná žena, ktorej stav si z dôvodu vážnych bodno-rezných zranení vyžiadal okamžitý prevoz do nemocnice. Žena žiaľ na následky zranení v nemocnici zomrela. Podľa informácii televízie JOJ si muž na život siahol sám, malo ísť o otca s dcérou.

"Muža (85) sa zachrániť nepodarilo, lekár musel konštatovať smrť, 58-ročnú ženu s otvorenou ranou brušnej steny transportovala posádka do nemocnice v Banskej Bystrici,“ informovala hovorkyňa Operačného strediska ZZS Slovenska Petra Klimešová. 

"Polícia miesto zadokumentovala a zo strany vyšetrovateľa odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici bolo začaté trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy. V súvislosti s úmrtím 85-ročného muža bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Do vyšetrovania bol pribratý aj súdny znalec z odboru zdravotníctva," informovala polícia. 

Viac o téme: TragédiaBanská Bystrica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu