Štvrtok4. júl 2024, meniny má Prokop, zajtra Cyril, Metod

FAUX PAS Verešovej vo Varoch: Chcela byť za HVIEZDU, ale... V ROVNAKÝCH šatách prišla ďalšia!

FAUX PAS Verešovej vo Varoch Zobraziť galériu (2)
FAUX PAS Verešovej vo Varoch (Zdroj: Instagram K.M./A.V.)

KARLOVE VARY - V šoubiznisovom svete si ženy zakladajú na svojej jedinečnosti. Je preto akýmsi pravidlom, že si dve ženy na jedno podujatie nezoberú rovnaké šaty. A ak sa tak stane, ide o veľké faux pas. To sa stalo aj Andrei Verešovej (44) na filmovom festivale v Karlovych Varoch. Chcela byť za hviezdu v žltých šatách, ale... Česká modelka (27) prišla v tej istej róbe!

Medzinárodný filmový festival v Karlovych Varoch je u našich západných susedov najväčšou akciou roka. V kúpeľnom meste sa vždy zídu desiatky známych osobností nielen z Česka, ale aj zo Slovenska a zahraničia. Červený koberec je preto zakaždým prehliadkou krásnych rób. A inak tomu nie je ani tento rok. 

Dvom dámam sa však podarilo vyrobiť si už aj faux pas - do spoločnosti totiž v rovnaký deň vyniesli tú istú róbu. Reč je o Miss Slovensko 1999 Andrei Verešovej a českej Miss Earth 2015 Karolíne Mališovej. Obe krásky sa na červenom koberci objavili v žltých šatách s padavým dekoltom a zmyselným nariasením po bokoch. 

Treba však povedať, že každá misska dala róbe trochu iný šmrnc. Zatiaľ čo Andrea vsadila na jemnosť, šaty doplnila jemnými šperkami a vlasy zviazala do vysokého copu, jej mladšia kolegyňa vyzdobila siluetu retiazkovým opaskom a honosnosť róby vyzdvihla výraznými diamantovými šperkami. A vlasy narozdiel od Verešovej, nechala rozpustené. 

Tak pozrite, ktorej pristali viac?

 

Viac o téme: Andrea VerešováKarolína MališováMFF Karlove Vary 2024
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu