Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

MIMORIADNE Hrôzostrašný nález: Pri Bratislave na obľúbenom turistickom mieste našli telo 40-ročného muža

AKTUALIZOVANÉ
(Zdroj: Topky)

CHORVÁTSKY GROB - Hrôzostrašný nález sa naskytol polícii v obci Chorvátsky Grob v okrese Senec v Bratislavskom samosprávnom krajin V prameni našli nehybné telo.

Policajti dnes od skorých ranných hodín zasahujú v obci Chorvátsky Grob v okrese Senec, kde mali podľa informácií noviny.sk nájsť nehybné telo na obľúbenom turistickom mieste. Telo našli v prameni. Na mieste taktiež malo byť auto, papuče a nedofajčené cigarety.

archívne video

Nález tela na chodníku v Bratislave (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Informáciu potvrdila aj polícia. "Policajti Okresného riaditeľstva PZ v Senci boli dnes v ranných hodinách vyslaní na základe oznámenia o náleze tela bez známok života k termálnemu prameňu, nachádzajúcemu sa medzi Chorvátskym Grobom a Čiernou vodou," poznamenala bratislavská polícia na sociálnej sieti.

Na mieste malo byť telo 40-ročného muža. "Hodnovernosť oznámenia policajti na mieste preverili a potvrdili. Na uvedenom mieste sa nachádzalo telo 40-ročného muža bez známok života. Policajti na mieste zaistili aj rôzne veci, ktoré budú predmetom ďalšieho skumania v súvislosti s nálezom tela," dodala polícia. Vyšetrovaním ďalších okolností prípadu sa zaoberajú policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Senci.

Viac o téme: TeloChorvátsky Grob
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu