Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Slávny pár prekvapil fanúšikov: Dvojica oznámila nečakaný rozchod!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: GettyImages)

LOS ANGELES - Približne pred rokom sa známa dvojica Halle Bailey (24) a raper menom DDG (26) tešili z narodenia ich spoločného potomka. Počas tohto týždňa však oznámili, že ich vzťah sa rozpadol.

Slávna dvojica bola spolu takmer 3 roky a pred 11-timi mesiacmi sa im narodil syn Halo. Bailey svoje tehotenstvo dlho tajila a tvár svojho malého pokladu ukázala až v júni tohto roka. Počas tohto týždňa však raper a slávna umelkyňa informovali o tom, že ich vzťah sa rozpadol. 

„Po premýšľaní a bolestivých rozhovoroch sme sa s Halle rozhodli ísť odlišnými cestami. Toto rozhodnutie nebolo jednoduché, ale veríme, že je pre nás najlepšie. Veľmi si vážim času, ktorý sme spolu strávili a lásky, ktorú sme zdieľali. Moja láska voči Halle stále zostane hlboká a pravá. Stále sme najlepší kamaráti a vážime si jeden druhého," uviedol DDG.

Teraz sa budeme sústrediť na vlastné cesty a našu úlohu pri výchove nášho dieťaťa. Sme vďační za puto, ktoré sme vybudovali a za všetky nádherní spomienky, ktoré zdieľame," napísal raper vo svojom príbehu na sociálnej sieti Instagram a jeho slová citoval magazín E! News

Halle Bailey, DDG
Zobraziť galériu (2)
Halle Bailey, DDG  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Halle Bailey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu