Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Na telo sa vracia na obrazovky: TÁTO žena nahradí Kovačiča!

Na telo Zobraziť galériu (2)
Na telo (Zdroj: Reprofoto/Na telo s Michalom Kovačičom)

BRATISLAVA - Politická relácia Na telo sa vracia späť na obrazovky po letnej prestávke. Po tom, čo Michal Kovačič po 16 rokoch odišiel z televízie, Markíza musela nájsť náhradu. Je ňou táto žena!

Dlhoročne úspešná politická diskusná relácia Na telo sa po letnej prestávke vracia na obrazovky televízie Markíza. Na aktuálne témy, ktoré hýbu Slovenskom, bude so zaujímavými hosťami v štúdiu po novom debatovať skúsená novinárka a moderátorka Karolína Lacová. V jesennej programovej štruktúre trhového lídra budú talkšou opäť patriť skoré nedeľné popoludnia, prvé vydanie Na telo vo vynovenej podobe je naplánované na 20. októbra 2024 v tradičnom vysielacom čase o 13:00 hod.

Karolína Lacová prichádza do TV Markíza na pozíciu moderátorky relácie Na telo po sedemročnom pôsobení vo verejnoprávnom Slovenskom rozhlase, kde nadobudla bohaté skúsenosti pri moderovaní viacerých diskusných formátov. Venovala sa v nich nielen politickým, ale aj občianskym a spoločenským témam. Pred ostatnými prezidentskými voľbami vo verejnosti pozitívne zarezonovala profesionálnym vedením debaty s hlavnými kandidátmi Petrom Pellegrinim a Ivanom Korčokom. „Som rada, že budem súčasťou relácie, ktorá má na Slovensku dlhoročnú tradíciu a významné miesto na poli politických diskusií,“ povedala Karolína Lacová, ktorá sa už v týchto dňoch v štúdiu TV Markíza intenzívne pripravuje na svoju moderátorskú premiéru v Na telo.

„Je to pre mňa nielen veľká kariérna výzva, ale aj príležitosť priblížiť divákom dôležité informácie, ktoré im pomôžu lepšie sa zorientovať v aktuálnom dianí. Verím, že spolu s mojimi hosťami vytvoríme priestor pre zaujímavé a hodnotné rozhovory,“ dodala. „S veľkým potešením vítame Karolínu Lacovú v našom tíme. Je to skúsená profesionálka a veríme, že jej príchod prinesie do relácie novú dynamiku. Sme presvedčení, že diváci ocenia jej odbornosť, rozhľadenosť a schopnosť otvárať témy, ktoré sú pre našu spoločnosť kľúčové,“ hovorí Michal Kratochvíl, riaditeľ Centra spravodajstva a publicistiky TV Markíza.

Karolína Lacová
Zobraziť galériu (2)
Karolína Lacová  (Zdroj: TV Markíza)

TV Markíza pokračovaním relácie Na telo potvrdzuje svoj záväzok ponúkať divákom špičkové spravodajské a publicistické relácie, ktorých dôležitou súčasťou je aj priestor pre otvorenú výmenu názorov na rôzne témy rezonujúce v slovenskej spoločnosti. Tešiť sa môžu na vynovený koncept relácie, ktorý sa aktuálne finalizuje. „Veríme, že všetky pripravované novinky Na telo ešte viac zatraktívnia. Detailnejšie informácie prinesieme už čoskoro,“ uzavrel Kratochvíl.

Viac o téme: Na teloMichal KovačičKarolína Lacová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu