Pondelok30. september 2024, meniny má Jarolím, zajtra Arnold

Dráma po diskusnej relácii: VIDEO Huliak si odsunul stoličku a nešťastne spadol na zem

Rudolf Huliak
Rudolf Huliak (Zdroj: Repro foto FB/Adolf Snehuliak)

BRATISLAVA - V nedeľnej televíznej diskusii STVR O 5 minút 12 boli hosťami poslanec Rudolf Huliak (SNS) a poslanec za KDH Jozef Hajko. Počas diskusnej relácie sa venovali kríze v koalícii, aktuálnym témam aj Huliakovmu výroku v parlamente, ktorý je v súčasnosti na pretrase. Po ukončení relácie však prišlo k nečakaným dramatickým chvíľam. Huliak nešťastne spadol zo stoličky.

Pád poslanca SNS sa do vysielania televízie nedostal. V nedeľu neskoro večer sa však na sociálnych sieťach začalo šíriť video, ktoré zachytáva Huliaka, ako sa pri odsúvaní stoličky celý prevráti a nešťastne spadne na zem. Na záberoch tiež vidno, ako mu okamžite prišiel na pomoc štáb televízie. Poslanec sa po páde postavil na vlastné nohy.

Či utrpel nejaké zranenia alebo je po hrozivo vyzerajúcom páde v poriadku sme oslovili poslanca Huliaka aj stranu SNS. 

Huliak sa ospravedlnil ženám za svoj výrok 

Za výraz voči poslaneckej kolegyni Lucii Plavákovej z opozičného hnutia PS sa počas relácie poslanec Huliak ospravedlnil všetkým ženám, ktorých sa jeho výrok dotkol. Slovo, ktoré vyslovil, považuje za expresívnejší výraz, ktorého použitie dal aj do súvislosti s psychickým rozpoložením po správe o smrti svojho kamaráta. Zdôraznil zároveň, že jeho výrok bol namierený voči Plavákovej názorom na právo nenarodeného dieťaťa a interrupciu. "Ja stále a za každú cenu budem chrániť život aj v jeho počatí," vyhlásil Huliak. Nevidí dôvod, prečo by sa mal vzdať mandátu či funkcie predsedu Výboru Národnej rady SR pre pôdohospodárstvo a životné prostredie.

archívne video

Žena, ktorá si nectí základné otázky ľudskej rasy, si nezaslúži nič iné iba pomenovanie suka, tvrdí Huliak (Zdroj: TASR/Martina Kriková)

Podľa neho je tiež potrebné upokojiť situáciu v koalícii. "Urobím všetko pre to, aby sme jednoducho napĺňali koaličnú zmluvu a aby sme išli v zmysle toho, akým spôsobom táto vláda vznikla - s dobrým úmyslom zachrániť Slovensko pred ekonomickým krachom a všetko, čo s tým súvisí," zdôraznil Huliak. Podľa Hajka sa vnútri koalície vytvára triedenie ľudí na určité kategórie a každá vládna strana sa snaží osloviť svojich voličov. "V Smere vidíme veľkú snahu oslovovať dôchodcov, svojich voličov, v Hlase hovoria o minimálnej mzde, čiže mieria skôr na nejakých zamestnancov. SNS hovorí, že zastupuje záujmy malých podnikateľov," vysvetlil.

Viac o téme: PádO 5 minút 12Rudolf HuliakPád zo stoličky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu