Štvrtok3. október 2024, meniny má Stela, zajtra František

Evelyn po mesiacoch cvičenia: FOTO v nohavičkách... BRUTÁLNA zmena!

Eva Evelyn Kramerová
Eva Evelyn Kramerová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Evelyn to nevzdala a poctivo maká na svojej figúre. A už vidí aj zmeny! Aktuálne sa pochválila schudnutou postavičkou. Pozrite.

Galéria: Eva Evelyn Kramerová

Komička a moderátorka Eva Evelyn Kramerová sa minulý rok v septembri rozhodla zatočiť so svojimi kilami. Na Vianoce ju však postihla smutná správa. Do neba jej navždy odišla milovaná babička, a tak sa jej chudnutie spomalilo, kým sa s tým nejakým spôsobom nevyrovnala. Vo februári podstúpila vážnu operáciu pre problém, ktorý doslova ohrozoval jej život.

„Mala som úplne stlačenú dýchaciu trubicu, hlavne v spánku som cítila že neodpočívam, ale väčšinou som celú noc lapala po dychu a znova a znova sa pridúšala (apnoe)," vysvetlila komička, ktorá následne prezradila, že jej v podstate hrozil ten úplne najhorší scenár. „Bolo veľmi nepríjemné s tým žiť a hlavne bolo riziko, že s tým ani dlho žiť nemusím. Lebo keď sa vám nedokysličuje mozog, darmo budete meditovať a mantrovať fasa život," vyjadrila sa Kramerová.

 

Rekonvalescencia trvala dlho, no potom nastúpila opäť do kolotoču pracovných povinností a cvičenia. Evelyn začala opäť intenzívne navštevovať fitness centrum a dnes už badá na sebe zmeny. „Pusinky... mám pocit, že začínam vidieť malé zmeny po tých pár mesiacoch vo fitku," napísala s tým, že má isté ciele a pokračuje ďalej v cvičení. FOTO jej postavy v nohavičkách nájdete v galérii.

Viac o téme: Eva Evelyn Kramerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu