Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Princeznej Beatrice dochádza trpezlivosť: Zo škandálu svojho otca je už zúfalá… Má toho plné zuby!

Princezná Beatrice Zobraziť galériu (2)
Princezná Beatrice (Zdroj: SITA)

LONDÝN - V posledných týždňoch opäť ožila kauza princa Andrewa (64), ktorá začala po tom, ako sa ukázalo, že bol dobrým priateľom Jeffreyho Epsteina. Z celej situácie však už začína byť zúfalá jeho dcéra - princezná Beatrice (36), ktorá má už kráľovskej rodiny plné zuby.

Minulý mesiac sa fanúšikovia dočkali minisérie s názvom A Very Royal Scandal, ktorá opäť oživila škandál princa Andrewa. Ten sa dostal do veľkých problémov po tom, ako sa ukázalo, že bol dobrým priateľom odsúdeného pedofila Jeffreyho Epsteina.

Podľa zdroja z okolia princeznej Beatrice však premiéra tohto seriálu mala na jeho dcéru veľmi dopad a celej kráľovskej rodiny má už plné zuby. Z celej situácie je už unavená a okrem toho sa cíti zahanbene. 

„Je už unavená z toho, že je stále ponižovaná a zlomilo jej to srdce. Dokonca sa úplne vyhýba domu svojho otca. Je to stresujúce a Beatrice sa vždy ocitne zaseknutá medzi dvomi stranami a musí v mene jej otca riešiť problémy. Už to viac nechce robiť a uvedomila si, že už sa to stalo zvykom. Nikto nechce byť v jeho okolí, keď rieši tieto veci. Beatrice to láme srdce," povedal zdroj, ktorý citoval web GB News.

Princeznej Beatrice dochádza trpezlivosť:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Princezná Beatrice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu