Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Odsúdený za znásilnenie je na slobode

Muž odsúdený za znásilnenie sa z basy ponáhľal rovno na autobusovú stanicu.
Muž odsúdený za znásilnenie sa z basy ponáhľal rovno na autobusovú stanicu. (Zdroj: Nový Čas)

BANSKÁ BYSTRICA - Násilník je na slobode! Hoci Norberta Mihályho (39) zo Šídu (okr. Lučenec) odsúdili na 8,5 roka za opakované znásilnenie, prepustili ho z basy. Muž sa odvolal proti rozsudku, ktorý ešte nie je právoplatný a Najvyšší súd SR mu väzbu nepredĺžil. Obžalovaný včera banskobystrickú basu opustil s igelitkami a prepúšťacími papiermi v rukách a bez slova sa ponáhľal na autobusovú stanicu.

Norberta banskobystrický Krajský súd odsúdil tento týždeň ako obzvlášť nebezpečného recidivistu za znásilnenie Gabriely (19) na 8,5 roka. A to aj napriek tomu, že prokurátor pre neho žiadal výnimočný trest 25 rokov odňatia slobody podľa zásady trikrát a dosť, pretože v minulosti už bol súdený za znásilnenie a lúpeže.

K znásilneniu dievčiny malo prísť pred dvoma rokmi na diskotéke vo Fiľakove. Podľa jej slov ju celý večer prenasledoval a nadránom ju vtiahol násilím na toalety. „Držal ma pod krkom a nútil ma k orálnemu sexu. Potom ma povyzliekal a brutálne znásilnil. Kričala som od bolesti. Po chvíli nastalo ticho. Otočila som sa a on ležal v bezvedomí na zemi. Vybehla som nahá von a ľudia mi pomohli,“ povedala nám Gabriela, ktorá je v súčasnosti v zahraničí, ale jej matka sa obáva, aby jej prepustený násilník neublížil. Ten však tvrdí, že dievčinu neznásilnil. „Je to výmysel,“ povedal Mihály, ktorý dodal, že dievča žije sexuálne neviazaný život.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu