Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Hrôzostrašný útok na jarmoku v Novej Bani! Počas slávnosti dobodali niekoľko ľudí: Žiadajú o pomoc

AKTUALIZOVANÉ
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

NOVÁ BAŇA - Tento víkend sa v Novej Bani konal jarmok, ktorý si prišlo užiť množstvo ľudí. Nikto z nich nečakal, že počas slávnosti dôjde k desivému útoku. Na jarmoku dobodali dvoch ľudí. Blízka jednej z obetí útoku žiada o pomoc. Polícia už útočníka zadržala.

V Novej Bani sa aj tento rok konal tradičný novobanský jarmok, ktorý si prišlo užiť množstvo miestnych. To, čo sa tam však večer stalo, nečakali ani v najhoršom sne. Podľa našich informácií malo dôjsť počas osláv k potýčke, ktorá skončila útokom. Dobodali tam niekoľko ľudí.

archívne video

Muž pobodal v nemeckom Mannheime viacero ľudí (Zdroj: X / @DerWiderstand8)

Jeden z nich má byť už po operácii. Nikto však ani len netuší, čo sa vlastne stalo. Do redakcie sa nám ozvala zúfalá známa napadnutého, ktorý je už po operácii. Žiada o pomoc. "Môjho priateľa a jeho kamarátov napadli na jarmoku v Novej Bani. Stále sa hľadajú svedkovia, videá a informácie ohľadom tohoto útoku," poznamenala. Čo presne sa tam stalo však nevie. Údajne malo dôjsť k potýčke, ktorú chcel jej kamarát upokojiť. Informáciu pre topky ptvrdil aj primátor obce Branislav Jaďuď. To, že sa skutok stal nám potvrdil aj náčelník mestskej polícia s tým, že vec bola postúpená štátnej polícii.

Podľa polície sa už útočníka podarilo zadržať. Zranenia utrpeli dvaja ľudia.. "Na ulici Kollárová v Novej Bani napadol páchateľ nožom dve osoby. K útoku došlo po predchádzajúcej roztržke. Všetci boli pod vplyvom alkoholu. Osobám útočník spôsobil povrchové zranenia. Nezasiahol im dôležité orgány. Jednu osobu poranil na hrudníku a bruchu a druhú osobu v oblasti dolných končatín. Osoby boli ošetrené v nemocnici. Obaja zostali hospitalizovaní, mimo ohrozenia života. Podozrivý bol zadržaný a umiestnený do cely predbežného zadržania. Polícia vec dokumentuje ako podozrenie z výtržníctva a ublíženia na zdraví," poznamenala pre topky.sk hovorkyňa banskobystrickej polície.

Viac o téme: Jarmokútok Nová Baňa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu