Piatok27. september 2024, meniny má Cyprián, Damián, zajtra Václav

Mladý otecko Roman pár dní po narodení synčeka: Zúfalá prosba o pomoc! Priateľka bojuje o život

(Zdroj: SITA, Facebook/R.P.)

BRATISLAVA – Prežíva najťažšie chvíle v živote a prosí o pomoc. Čerstvý otecko Roman sa na sociálnej sieti podelil o srdcervúci príbeh. Len pred pár dňami sa jemu a jeho priateľke Viktórii narodil synček. Namiesto toho, aby sa tešili z bábätka, však Viktória napojená na prístroje v nemocnici bojuje o život. Jej zúfalý snúbenec prosí o pomoc.

Dobrý deň, ahoj, ak by som Vás mohol veľmi pekne poprosiť o prezdieľanie žiadosti o pomoc,“ napísal Roman na sociálnej sieti. Jeho partnerka, čerstvá mamička ich spoločného synčeka Leonardka, ktorý sa narodil len pred pár dňami, 24. septembra, je na ARO v Národnom ústave srdcovocievnych chorôb.

 

Dobrý deň, Ahoj, ak by som Vás mohol veľmi pekne poprosiť o prezdieľanie žiadosti o pomoc. Moja partnerka, čerstvá...

Posted by Roman Prechtl on Friday, September 27, 2024

„V umelom spánku, napojená na umelé srdce a pľúcnej ventilácii, dostala už viac ako 20 jednotiek krvi, krvnú skupinu má B+ a pani primárka nás poprosila, o čo najviac darcov krvi a krvných doštičiek, ktorí by na Viktóriu Dobrovodskú, nar. 28.12.1993 darovali krvičku, aj inú krvnú skupinu v ktorejkoľvek transfúznej stanici, minimálne, aby sme vrátili požičané,“ uviedol. Ľudí poprosil o zdieľanie. Jeho status na sociálnej sieti uverejnila aj samotná nemocnica. „Viki má pri sebe plienočku s pachom dieťatka, aby mala motiváciu bojovať za svoj život. Ďakujem z celého srdca,“ dodal.

 

Viac o téme: PomocKrvDarovanie krviNÚSCH
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu