Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

AKTUÁLNE Hromadná dopravná nehoda v Bratislave! Cyklista (†23) nemal šancu prežiť: Zábery, z ktorých mrazí

AKTUALIZOVANÉ Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Policajti aktuálne zasahujú pri hromadnej dopravnej nehode v bratislavskej Petržalke, kde sa zrazili dve autá a dvaja cyklisti. Jeden z cyklistov brutálnu zrážku neprežil.

Bratislavskí dopravní policajti aktuálne zasahujú pri nehode, ktorá sa stala v bratislavskej Petržalke, smerom z Dolnozemskej cesty na Most Apollo. Na mieste sa zrazili dve osobné auta a dvaja cyklisti. Na mieste sa nachádza aj rýchla zdravotná pomoc.

archívne video

Policajná naháňačka cez tri štáty: Muž bránil spolujazdcovi odísť z vozidla, následne narazil do stĺpa (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

"Policajti aktuálne vykonávajú potrebné úkony spojené s odstraňovaním následkov dopravnej nehody a objasňovaním jej príčiny, ktorá sa stala v piatom bratislavskom okrese v smere z Dolnozemskej cesty smer Most Apollo. Z doposiaľ nezistených príčin tam došlo k zrážke dvoch motorových vozidiel s dvomi cyklistami. Na mieste sa nachádza aj rýchla zdravotná pomoc. V dôsledku zrážky utrpel jeden z cyklistov zranenia nezlučiteľné so životom," poznamenala bratislavská polícia na sociálnej sieti. Malo ísť o muža vo veku 23 rokov.

AKTUÁLNE Hromadná dopravná nehoda
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Doprava je z dôvodu dokumentovania dopravnej nehody presmerovaná v smere z Einsteinovej ulice na Most Apollo odkláňaná na Prístavný most. Smer z Dolnozemskej cesty smer Most Apollo je odkláňaný taktiež na Prístavný most. "Žiadame vodičov, aby sa riadili pokynmi polície. Presné príčiny a okolnosti sú predmetom ďalšieho vyšetrovania," dodala polícia.

Pri nehode zasahujú aj  tri pozemné ambulancie záchrannej zdravotnej služby a hasičská záchranka. "23-ročný muž žiaľ utrpela zranenia nezlučiteľné so životom. Ďalší pacient bol transportovaný s diagnózou polytrauma a vnútrolebkové poranenie do nemocnice na Kramároch. Do nemocnice v Starom meste bol prevezený 38-ročný muž s poranením hlavy a maloletá osoba bola po prvotnom ošetrení transportovaná do Národného ústavu detských chorôb s poranením hlavy." poznamenalo Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby Slovenskej republiky na sociálnej sieti.

 

NEHODA NA MOSTE APOLLO BRATISLAVA: Pri dopravnej nehode medzi dvoma osobnými autami a cyklistami v smere z Petržalky...

Posted by Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR on Saturday, September 21, 2024
Viac o téme: NehodaCyklistaBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu