Piatok27. september 2024, meniny má Cyprián, Damián, zajtra Václav

ŠOK! Boris Kollár rozpredáva svoje luxusné oblečenie: TOTO všetko mal v šatníku, kam pôjdu peniaze?

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram/Boris Kollár)

BRATISLAVA - Bývalý Predseda Národnej rady Slovenskej republiky Boris Kollár pristúpil k nečakanému kroku. Rozhodol sa zorganizovať garážový výpredaj do ktorého sa pripojila aj mamička jedného z jeho detí Laura Vizváryová. Ukázal, čo všetko sa skrývalo v jeho šatníku.

S nápadom, na výpredaj, prišla pôvodne partnerka Boriska Kollára Laura Vizváryová. Tá si chcela roztriediť šatník a všetky kúsky, ktoré ma navyše, predať na výpredaji. Napokon sa však so svojimi sledovateľmi podelila, že termín bude musieť posunúť. Boris Kollár sa chcel totiž výpredaju zúčastniť tiež.

Garážový výpredaj sa tak posunul na stredu 15. septembra. Od 14:00 do 19:00 hodiny tak mohli ľudia prísť k jeho garáži a vybrať si niektoré z jeho prekrásnych luxusných kúskov, ktoré už on sám neoblečie. Ako predstavil na sociálnej sieti, medzi oblečením boli napríklad aj značkové topánky od Louboutin, DSQUARED či Gucci.

Taktiež si mohli zakúpiť aj jeho legendárne leopardie sako od značky Gucci či sako, ktoré bolo na prehliadke kolekcie Hugo Boss. Na prehliadke sa taktiež nachádzalo rôzne detské oblečenie, či oblečenie Laury Vizváryovej. Peniaze, ktoré sa im podarilo vyzbierať, sa rozhodli venovať psím útulkom. Výpredaj mal podľa Borisa Kollára obrovský úspech a podarilo sa mu predať všetky najlepšie kúsky.

Viac o téme: VýpredajBoris KollárOblečanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu