Piatok27. september 2024, meniny má Cyprián, Damián, zajtra Václav

Najnovšie FOTO Eleny Podzámskej: OPÄŤ sa usmieva... Aha, s kým sa objavila!

FOTO vnútri!
(Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - O Elene Podzámskej (52) sa v poslednom období v médiách neobjavovali práve najlichotivejšie články. Naposledy sa hovorilo o tom, ako sa tackala ulicami Prešova v spoločnosti Martina Durkáča. Na verejnosť sa však aktuálne dostali nové zábery... Stretla ju kolegyňa Zuzana Vačková. A Eňa sa opäť usmieva!

Galéria: Elena Podzámska

Elena Podzámska kedysi patrila medzi naše najžiadanejšie herečky. Nežiarila len na doskách divadla, ale aj v mnohých populárnych televíznych projektoch. A nesmierne žiadaná bola aj ako dabingová herečka, keďže patrila medzi tie najlepšie. Lenže jej hviezda začala pomaly zhasínať a k psychickej pohode jej nepridal ani rozchod s Matejom Chrenom. 

Herečka za sebou nemá práve nejvydarenejšie roky, o čom svedčí množstvo článkov, ktoré jej náročné životné obdobie mapujú. Naposledy sa písalo o tom, ako sa zjavne podgurážená tackala ulicami Prešova v spoločnosti herca Martina Durkáča. Chvíľu sa hádali, chvíľu sa smiali, potom zas plakali... 

Aktuálne verejnosť obleteli najnovšie zábery niekdajšej hviezdy. A tie fanúšikov potešili podstatne viac, ako tie z leta. Elena sa stretla s dlhoročnou kamarátkou zo šoubiznisu Zuzanou Vačkovou, ktorá sa na svojom profile pochválila spoločnými fotkami. Dámy si užili spoločný deň a posedenie v kaviarni.. No hlavne, herečka sa opäť usmieva!

 

Viac o téme: Elena PodzámskaZuzana Vačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu