Nedeľa22. september 2024, meniny má Móric, zajtra Zdenka

MIMORIADNE Taraba skončil v nemocnici: Museli ho náhle operovať

Tomáš Taraba Zobraziť galériu (2)
Tomáš Taraba (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

BRATISLAVA - Ministra životného prostredia a poslanca Národnej rady Slovenskej republiky za stranu SNS Tomáša Tarabu včera hospitalizovali. Lekári rozhodli o náhlej operácii.

Minister životného prostredia Tomáš Taraba sa už dlhší čas mal sťažovať na neutíchajúci bolesť brucha. Dokonca kvôli tomu zrušil svoju pracovnú cestu do New Yorku na rokovanie OSN. Kvôli ustavičnej bolesti podľa informácií portálu Pluska vyhľadal lekársku pomoc a v nemocnici ho museli hospitalizovať.

archívne video

Predseda a podpredseda vlády k novým zdrojom na boj proti povodniam (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

Lekári okamžite rozhodli o zákroku a Taraba včera večer podstúpil operáciu pre akútny zápal brucha. Aktuálne sa má nachádzať mimo ohrozenia života, no ešte stále je hospitalizovaný.

Tarabu v sobotu v nemocnici operovali, potvrdil Andrej Danko

Vicepremiéra a ministra životného prostredia Tomáša Tarabu (nominant SNS) v sobotu (21. 9.) operovali. V nedeľnej diskusnej relácii TA3 V politike to uviedol šéf SNS Andrej Danko."Zajtra pokračujú rokovania (koaličné, poznámka TASR). Budem tú štafetu preberať ja, pretože Tomáš Taraba nám nečakane skončil veľmi zle, včera v nemocnici ho operovali. Pozdravujem ho z tejto relácie," povedal Danko.

Andrej Danko
Zobraziť galériu (2)
Andrej Danko  (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Viac o téme: Bolesť bruchaSNSOperáciaTomáš Taraba
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu