Utorok8. október 2024, meniny má Brigita, zajtra Dionýz

ROZVOD najkontroverznejšieho páru šoubiznisu? Najnovšie FOTO hovorí o niečom inom!

FOTO VNÚTRI! Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Prominentný pár Kanye West (47) a Bianca Censori (29) sa za posledné dva roky pravidelne starali o rozruch v šoubiznise. Dôvodom boli predovšetkým ich šialené a často odvážne outfity. Aktuálne však dvojica zapĺňa stránky svetových médií svojim údajným rozchodom. Raper je vraj pripravený sa rozviesť. Najnovšie FOTO však hovorí o inom!

Galéria: Kanye West:

V čase, kedy svet šoubiznisu otriasa škandál P. Diddyho, si kúsok pozornosti uchmatli aj Kanye West a Bianca Censori. To v konečnom dôsledku je u nich zvykom. Posledné dva roky sa však o pozornosť médií snažili svojimi kontroverznými outfitmi... No a teraz sa hovorí o ich vzťahu. 

Americký server TMZ totiž prišiel s informáciou, že vzťah Kanyeho Westa a Biancy Censori je v troskách. Dvojica sa údajne rozišla už pred niekoľkými týždňami a momentálne sú od seba vzdialení niekoľko tisíc kilometrov ďaleko. Zatiaľ čo raper je v Tokiu, jeho polovička je vraj v Austrálii so svojou rodinou.

Podľa spomínaného portálu sa dokonca West mal svojim blízkym zdôveriť s tým, že s Biancou skončil a je pripravený sa rozviesť. Dôvod, prečo došiel k takémuto rozhodnutiu, známy nie je... Najnovšie fotky však hovoria o niečom úplne inom. Dvojicu dnes vyfotili v Tokiu, ako si hrkúta pri spoločných nákupoch. A ich nežné dotyky dokazujú, že je medzi nimi všetko v najlepšom poriadku.

Veď pozrite sami! 

ROZVOD najkontroverznejšieho páru šoubiznisu?
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Kanye WestBianca Censori
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu