Utorok8. október 2024, meniny má Brigita, zajtra Dionýz

Legendárny DJ BOBO roztancoval Bratislavu: Návrat do 90. rokov... Užíval si aj Miro Jaroš!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram DJ Bobo)

BRATISLAVA - Hudobná legenda 90. rokov DJ BoBo (56) sa cez víkend Slovákom postaral o obrovskú nálož nostalgie. Na zimnom štadióne Ondreja Nepelu sa totiž konal jeho koncert v rámci turné EVOLUT3ON. Roztancoval úplne každého... Užíval si aj Miro Jaroš (46)!

Meno Peter René Baumann verejnosti asi veľa nehovorí... Akonáhle sa však spomenie jeho umelecké meno DJ BoBo, všetci sú už v obraze. Legendárny švajčiarsky spevák, textár, tanečník a hudobný producent totiž za roky svojej kariéry predal viac ako 14 miliónov nahrávok a vydal 10 albumov. V 90. rokoch bol obrovskou hviezdou... 

A cez víkend sa Slovákom postaral o cestu časom. Na bratislavskom zimnom štadióne Ondreja Nepelu sa totiž konal jeho veľkolepý koncert v rámci turné EVOLUT3ON, vďaka ktorému sa fanúšikovia doslova ocitli opäť v 90. rokoch. Zazneli hity ako "Somebody Dance with Me", "There is a Party" či "Everybody". 

Legendárny DJ BOBO roztancoval
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram DJ BoBo)

A fanúšikovia si šou nevedia vynachváliť. „Skvelý zážitok! Koncert DJ Boba bol plný energie, skvelých hitov a pozitívnej nálady. Výborná show, ktorá dokázala, že jeho hudba má stále svojich fanúšikov a dokáže aj spojiť generácie, keďže aj moja 8-ročná dcéra sa výborne bavila,“ prezradil po koncerte Marián. Šou si prišli užiť aj mnohé známe tváre. „Ďakujeme za úžasnú šou. Užili sme si to,“ odkázal DJ-ovi Bobovi tanečník Bruise z Old School Brothers a pochvaľoval si aj Miro Jaroš. „Super bolo! Taká skvelá noc!“ dodal. 

Slová sú zbytočné. Pozrite si video zo sobotného koncertu, ktoré na svojom Instagrame zverejnil sám DJ BoBo!

Viac o téme: Miro JarošDJ BoBo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu