Utorok8. október 2024, meniny má Brigita, zajtra Dionýz

VIDEO Mladomanželia si pred oltárom vymieňali sľuby, keď zrazu... Do smiechu vybuchol ešte aj kňaz!

(Zdroj: Facebook/Zoka foto-video studio)

ČITLUK – Nezáleží na tom, ako dokonale naplánujete vlastnú svadbu, niektoré veci, ako počasie či správanie svadobčanov, jednoducho ovplyvniť nemôžete. Na vlastnej koži sa o tom presvedčili novomanželia, ktorí zažili pri oltári poriadny šok. Do smiechu vybuchol dokonca aj oddávajúci kňaz.

Predstavte si, že stojíte pred oltárom a pred kňazom skladáte sľúb svojmu budúcemu manželovi či manželke. Tento výnimočný okamih na vlastné oči sledujú desiatky svadobčanov, ktorí prišli spolu s vami osláviť sviatok manželstva. Presne to zachytáva video, ktoré na Facebooku publikoval fotograf známy ako Zoka foto-video studio.

Mladomanželia, Dora a Ivan z Bosny a Hercegoviny, si pred oltárom v kostole v meste Čitluku práve vymieňali sľuby vernosti, keď emotívny moment prerušil detský hlas. „Nie, teta, nerob to, prosím,“ povedal detský hlas. Nevesta, ženích, hostia a ani kňaz nedokázali ovládnuť smiech. Dojímavá chvíľa sa tak razom premenila na hotovú komédiu.

Video sa na sociálnej sieti stalo hitom. Získalo obrovské množstvo reakcií vrátane komentárov pobavených divákov. „To dieťa miluje svoju tetu,“ uviedla jedna z komentujúcich. „Zábavnejšie video som už dlho nevidela,“ pridala sa ďalšia. „Roztomilé, povedala jej to od srdca,“ napísala tretia komentujúca. „Úprimné dievčatko,“ dodala iná diváčka videa.

Viac o téme: SvadbaDievčatkoMladomanželiaKňaz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu