Utorok8. október 2024, meniny má Brigita, zajtra Dionýz

Ľudia zúria: Influencer (20) v priamom prenose nabúral športové auto za vyše 180-tisíc eur! Mrazivé VIDEO

(Zdroj: Instagram/jackdoherty)

USA – Ľudia zostali zdesení a požadovali trest odňatia slobody po zhliadnutí záberov z havárie streamera a influencera Jacka Dohertyho, ktorý havaroval so svojím McLarenom. Dvadsaťročný tvorca obsahu ktorý je známy svojimi kontroverznými videami, totiž nabúral so svojím výkonným superautom do diaľničného plota.

YouTuber Jack Doherty minulý víkend počas živého prenosu havaroval so svojím športovým autom McLaren za 200 000 dolárov (182 041 eur). Ako dokazujú zábery na sociálnych sieťach, počas šoférovania v daždi sa pozeral do svojho telefónu. Nie je jasné, čo presne spôsobilo, že stratil kontrolu nad vozidlom a vozidlo sa začalo stáčať doprava, až kým nenarazilo na zvodidlá. Video následne zachytáva následky zrážky, kde je vidno šokovaného Dohertyho stáť pred autom.

Doherty neskôr zdieľal aktualizáciu o následkoch nehody na sociálnych sieťach a potvrdil, že ani on, ani jeho kameraman Michael neboli pri incidente vážne zranení. Michael však utrpel reznú ranu na tvári, čo si vyžiadalo niekoľko stehov, informuje portál NDTV. Ľuďom sa síce uľavilo, že nedošlo k vážnejším zraneniam, no mnohých jeho nezodpovedný počin pobúril. Používatelia sociálnych sietí volajú po odobratí vodičského preukazu, niektorí dokonca navrhujú trest odňatia slobody. Niektorí sú miernejší, a tak žiadajú len zákaz zverejňovania obsahu na akejkoľvek platforme.

Doherty, ktorý má takmer 15 miliónov odberateľov, je známy svojimi kontroverznými videami a netají sa ani svojím bohatstvom. Ako informovalo NBC News, nejde o prvú jeho nehodu. V marci prevrátil svoje nové terénne vozidlo Can-Am krátko po tom, čo ho dostal. Minulý rok v novembri dokonca havaroval s golfovým vozíkom so svojou priateľkou vo vnútri a prevrátil ho smerom k nej.

Viac o téme: AutonehodaAutoInfluencerJack Doherty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu