Utorok8. október 2024, meniny má Brigita, zajtra Dionýz

Chaos na palube lietadla: Pasažieri museli vyše hodiny sledovať erotický film! Rodičia deťom zakrývali oči

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SYDNEY – Pasažieri na diaľkovom lete neveriacky pozerali na svoje obrazovky. Dokonca aj rodiny s deťmi boli nútené viac ako hodinu sledovať film Daddio, ktorý obsahuje explicitné sexuálne scény. Príčinou bola technická chyba, kvôli ktorej sa film objavil na všetkých obrazovkách.

Ľudia na palube nedávneho letu spoločnosti Qantas zo Sydney do Tokia si nemohli prehrať svoj vlastný film, dokonca ani stlmiť alebo vypnúť obrazovku, zatiaľ čo letecká spoločnosť omylom prehrávala film pre dospelých s názvom „Daddio“. Film z roku 2023 s Dakotou Johnsonovou obsahuje explicitné zábery, nahotu a sexuálne témy. Nie je prekvapením, že porucha vytvorila nepríjemnú atmosféru na palube a spôsobila, že mnohí rodičia a deti sa cítili nepríjemne, zatiaľ čo zamestnanci sa snažili vymeniť pikantný film za niečo viac vhodné pre rodinu.

O svoje dojmy z incidentu sa jeden z pasažierov podelil v príspevku na Reddite. Vysvetlil, že nebolo možné vypnúť alebo pozastaviť film či aspoň stlmiť zvuk. „Dnes som bol na lete QF59 spoločnosti Qantas zo Sydney do Hanedy a palubný systém nefungoval. Po hodinovom meškaní sa pilot rozhodol aj tak vzlietnuť, no jedinou možnosťou bolo, že sa na každej z obrazoviek zobrazil jeden film a nebolo možné ho pozastaviť, stlmiť alebo vypnúť,“ napísal. Ďalej uviedol, že súčasťou filmu boli aj erotické správy, ktoré si postavy medzi sebou vymieňali a ich obsah sa dal čítať z obrazovky bez toho, aby ste potrebovali zvuk.

Posts from the qantasairways
community on Reddit

K nepríjemnému incidentu sa vyjadril aj hovorca spoločnosti Qantas. „Film zjavne nebol vhodný a úprimne sa ospravedlňujeme zákazníkom za túto nepríjemnosť. Po zvyšok letu sme pustili film vhodný pre rodiny s deťmi, čo je naša štandardná prax v zriedkavých prípadoch, keď nie je možný individuálny výber filmu. Aktuálne zisťujeme, prečo bol pôvodne vybraný konkrétny film,“ uviedol hovorca, informuje denník Daily Star.

Viac o téme: PasažieriLetLetecká spoločnosťFilm
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu