Piatok4. október 2024, meniny má František, zajtra Viera

J.A.R. na jeseň? V MMC je všetko možné!

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: archív J.A.R.)

Česká kapela J.A.R. sa vracia so svojou novou koncertnou šnúrou s názvom Jezus Kristus Neexistu? Tour. Názov je ironickým odrazom súčasného stavu, v ktorom sa náš svet práve nachádza a kapela ho využíva ako obohatenie k svojmu rokmi vybrúsenému hudobného výrazu.

Jedinou zastávkou na Slovensku bude koncert 24. októbra 2024 v bratislavskom klube MMC. Vstupenky sa rýchlo míňajú, ale ešte ich zoženiete exkluzívne v sieti Predpredaj.sk.

J.A.R. je uznávaná legenda českej hudobnej scény a to sa ukáže aj na ich jesennom turné. Partia super zohraných muzikantov nás pri svojich živých vystúpeniach dokáže vždy pozdvihnúť, dostať do varu, ale aj prekvapiť a kráľovsky pobaviť. Ich nový album Jezus Kristus Neexistus?, o ktorý sa koncertný program opiera, sľubuje výbuchy energie a divokú jazdu, postavenú na vyzretých textoch, výbornej hudbe a skevej show všetkých troch frontmanov.

J.A.R. na jeseň? V
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: archív J.A.R.)

Jednotku Akademického Rapu symbolicky založili 17. novembra 1989 “akademickí raperi” Oto Klempíř, Michael Viktořík spolu s hudobníkom a skladateľom Romanom Hollým, ktorý je známy aj z pôsobenia v Monkey Business. Zo speváckeho dua sa príchodom Dana Bártu stalo trio a kapela patrí k stáliciam českej funk rockovej scény.

Tvorivý dôvtip, nápaditosť a humor kapely je stále na rastúcej úrovni a pre fanúšikov znamená nezabudnuteľné zážitky. Takže pokiaľ túžite po bezprostrednom a divokom hudobnom večierku, určite neváhajte a koncert J.A.R. v bratislavskom MMC určite nevynechajte. Môže to byť jediná šanca na dlhé obdobie, pretože kapela nekoncertuje často.

Koncertom však tento večer nekončí. Práve naopak, môžete sa tešiť na veľkolepú afterparty, na ktorej vám do tanca zahrá sám DJ Viktořík! Takže nikam neutekajte, pretože sa budeme veseliť až do rána bieleho.

Vstupenky sú dostupné exkluzívne v sieti Predpredaj.sk.

- reklamná správa - 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu