Piatok4. október 2024, meniny má František, zajtra Viera

Richard Sulík prekvapil: Politickú kariéru zavesil na klinec a do budúcna sa plánuje venovať iba tejto činnosti!

(Zdroj: Topky/Jano Zemiar)

BRATISLAVA – Zakladateľ a bývalý predseda strany SaS (Sloboda a Solidarita) sa len nedávno rozhodol zavesiť svoju politickú kariéru na klinec. Na sociálnej sieti ale zverejnil príspevok, v ktorom informoval verejnosť, že už vie, čo bude robiť do najbližších volieb.

Rozhodnutie Richarda Sulíka odísť z politiky, kde pôsobil 15 rokov šokovalo celú verejnosť. Nie je preto prekvapením, že mnoho ľudí zaujímalo, čo bývalý úspešný politik v budúcnosti zamýšľa. O svojom veľkom rozhodnutí sa rozhodol napísať aj príspevok na sociálnej sieti a už o niekoľko dní na to zverejnil video, v ktorom všetko do detailov vysvetlil.

Chodia mi výhražné listy, je to hon na čarodejnice, lebo si dovolím mať iný názor, tvrdí Šimkovičová (Zdroj: TASR/Martina Kriková)

Vo videu spomína úspešnú politickú kariéru, ktorá trvala viac ako dekádu a nezabudol spomenúť založenie strany Sloboda a Solidarita ale aj svoje najväčšie politické úspechy vrátane zavedenia rovnej dane, investíciu švédskej automobilky na východe Slovenska alebo lacný prúd pre takmer 2 milióny domácností. Teraz ale podľa politika nastal čas venovať sa jeho najväčšej vášni, ktorou je varenie.

Od septembra sa preto rozhodol spojiť jeho hobby s voľným časom, ktorého má viac ako doteraz a hosťovský byt premenil na štúdio. Z kuchyne plánuje zverejňovať každý deň náučné videá, pretože ako Richard Sulík spomenul, varenie je založené na procesoch, ktoré prirovnal k fyzike a chémii. Založil kulinársky projekt „Kulinarylab“ a už od tohto piatka bude každý deň zverejňovať edukačné videá na obľúbenej platforme.

Viac o téme: Varenie SaSRichard SulíkKulinarylab
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu