Piatok4. október 2024, meniny má František, zajtra Viera

Muž zaplatil tisíce eur za gitaru svetoznámej speváčky: VIDEO Vzal ju do rúk a... Fanúšikovia skoro odpadli!

(Zdroj: X/TONYxTWO)

TEXAS – Nemenovaný muž zaplatil 4 000 dolárov (3 624 eur) za gitaru, ktorú údajne podpísala Taylor Swift. Mnohí by pravdepodobne čakali, že si ju spokojne odnesie domov, stal sa však úplný opak. Pred zrakmi mnohými návštevníkmi podujatia ju rozbil. Video z incidentu sa stalo okamžite virálne.

K bizarnému incidentu došlo počas podujatia Ellis County Wild Game Dinner vo Waxahachie v Texase. Na svojej webovej stránke je Ellis County Wild Game Dinner opísaná ako organizácia, ktorá sa venuje podpore poľnohospodárskeho a vidieckeho vzdelávania mládeže v Ellis County. V rámci dobročinnej aukcie organizácia na svojej facebookovej stránke oznámila, že vydraží gitaru s autogramom Taylor Swift. Na akcii však istý muž údajne ponúkol 4 000 dolárov (3 624 eur) za gitaru, aby ju hneď po výhre rozbil kladivom. Video ničenia gitary sa stalo virálnym. Je pochopiteľné, že takúto reakciu muža nikto nečakal.

Zdroj blízky Taylor Swift však pre portál HuffPost potvrdil, že speváčka gitaru nepodpísala a že nešlo o oficiálnu gitaru, ktorú používala. Zdroj dodal, že skutočná speváčkina gitara spolu s podpisom bude dodávaná s certifikátom pravosti. Portál Variety tiež uvádza, že gitaru síce zaslali s podpísaným CD, ale samotný nástroj podpísaný nebol. Reakcie na incident boli na sociálnych sieťach rôzne, pričom niektorí sa domnievali, že jeho činy mohli byť politicky motivované. Speváčka totiž verejne podporila demokratickú prezidentskú kandidátku Kamalu Harrisovú. „Dospelý muž, ktorý zaplatí 4 000 dolárov za zničenie gitary, aby urobil dojem na Trumpa, je úbohý,“ napísala jedna z komentujúcich.

Iní uviedli, že muž jednoducho nemá rád Taylor Swift. „4 000 dolárov nie je pre šesťdesiatnika veľa na to, aby vyjadril, ako veľmi sa mu nepáči Taylor Swift,“ uviedol komentujúci. „Znelo to lepšie ako väčšina jej hudby,“ pridal sa ďalší. Viacero fanúšikov upozornila na to, že gitara viditeľne nie je autentická a nezodpovedá tej, ktorú pri svojich vystúpeniach používala slávna speváčka.

Viac o téme: KladivoGitaraTaylor Swift
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu