Piatok4. október 2024, meniny má František, zajtra Viera

AKTUÁLNE Vážna dopravná nehoda na diaľnici: FOTO Z auta ostala len kopa plechu! Hlásia kolóny

AKTUALIZOVANÉ Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

HLOHOVEC - Úsek diaľnice D1 za Hlohovcom v smere na Trnavu je v piatok popoludní pre dopravnú nehodu dvoch osobných áut neprejazdný. Zelená vlna STVR o tom informovala na sociálnej sieti.

15:45 Dopravnú nehodu dvoch osobných áut, ktorá sa stala v piatok popoludní na diaľnici D1 za Hlohovcom smerom na Trnavu, odstránili. Kolóny sa pomaly rozbiehajú. Zelená vlna STVR o tom informovala na sociálnej sieti s tým, že v smere na Piešťany je stále približne hodinové zdržanie.

"Úsek je v tomto smere neprejazdný, obídete to po I/61 a po obchvate Trnavy," priblížila Zelená vlna. Smerom na Piešťany je diaľnica síce prejazdná, ale s približne hodinovým zdržaním.

archívne video

Vážna dopravná nehoda na Husákovej odbočke v Bratislave (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Trnavská krajská polícia na sociálnej sieti spresnila, že na mieste, kde sa vykonávajú práce na ceste, vodič osobného auta pravdepodobne prešiel do protismeru, kde sa zrazil s protiidúcim autom. To po náraze skončilo mimo cesty. "Obaja vodiči sa zranili a sú v opatere zdravotníkov. Na mieste zasahoval aj záchranársky vrtuľník," doplnili policajti s tým, že okolnosti nehody vyšetrujú.

 

Záchranársky vrtuľník z Bratislavy pristával dnes popoludní na diaľnici D1 medzi Trnavou a Piešťanmi, kde došlo k zrážke...

Posted by Air - Transport Europe, letecká záchranná služba on Friday, October 4, 2024

AKTUÁLNE Vážna dopravná nehoda
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

Viac o téme: NehodaPolícia D1Trnava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu