Piatok4. október 2024, meniny má František, zajtra Viera

Krásne gesto Johnnyho Deppa: Chorým deťom v nemocnici pripravil nezabudnuteľný zážitok!

Johnny Depp
Johnny Depp (Zdroj: SITA)

SAN SEBASTIAN - Americký herec sa na konci minulého mesiaca nachádzal v San Sebastiane, kde dorazil na filmový festival. Počas toho si však odskočil aj do miestnej nemocnice, kam prišiel v kostýme Jacka Sparrowa z Pirátov z Karibiku.

V San Sebastiane bol Depp hlavne pracovne, keďže na filmovom festivale propagoval svoj nový film. Aj napriek tomu si však našiel čas a zamieril do miestnej nemocnice, kde potešil deti na onkologickom a pediatrickom oddelení. Tam dorazil v kostýme Jacka Sparrowa, ktorého si zahral vo filmovej sérii Piráti z Karibiku. 

Nemocnica na sociálnej sieti X napokon zverejnila aj zábery z jeho návštevy, ktorá vyčarila úsmev nielen samotným deťom, ale aj fanúšikom, ktorí videli fotky. „V mene všetkých zamestnancov našej nemocnice chceme vyjadriť obrovskú vďaku Johnnymu Deppovi za jeho čas, podporu a energiu. Rovnako tak chceme poďakovať aj samotnému festivalu, ktorý jeho návštevu pomohol uskutočniť," napísala nemocnica. 

Podľa miestnych novín El Diario Vasco sa Depp celý čas usmieval a smial a neustále sa držal svojej postavy. Herec tak deťom pripravil prekvapenie, ktoré aspoň trochu spríjemnilo ich náročný pobyt v nemocnici. 

Viac o téme: Johnny Depp
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu