Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

Dráma v lietadle: Posádka zvracala, ľudia si pýtali masky! Pilot hlásil biologické nebezpečenstvo

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

HOUSTON - Posádka lietadla sa počas letu necítila dobre a zvracala. Let z Houstonu do Bostonu núdzovo pristál z dôvodu biologického nebezpečenstva.

Let United Airlines z Houstonu do Bostonu núdzovo pristál z dôvodu "biologického nebezpečenstva", pretože členovia posádky vracali. Let UA2477 napokon pristál vo Washingtone-Dulles po tom, čo mala posádka zdravotné problémy, uviedol zástupca United.

archívne video

Lietadlo Ryanair počas pristávania, rolovania a odletu (Zdroj: Ryanair)

"Lietadlo bolo dôkladne vyčistené a potom popoludní odletelo do Bostonu," uviedla letecká spoločnosť s tým, že nikto zo 155 pasažierov a šiestich členov posádky na palube Boeingu 737-800 si pri prílete nevyžadoval lekársku pomoc.

Zvukový záznam pilotovho tiesňového volania, ktorý bol zdieľaný na sociálnych médiách, odhalil, že pasažieri požiadali o masky, pretože to bolo podľa neho biologické nebezpečenstvo.

"Hovoril som s posádkou a znie to tak, že je to tam dosť zlé. Stále je to naozaj zlé. Posádka zvracia a pasažieri všade hľadajú masky," počuť pilota vo videu zdieľanom na X. 

„Pretože ide o tento druh biologického nebezpečenstva, myslím si, že toto lietadlo musíme dostať dole čo najskôr,“ pokračoval pilot podľa People

Toto nie je jediný podobný incident počas letu za posledný rok. V septembri 2023 sa let spoločnosti Delta z Atlanty do Barcelony dostal na titulky po tom, čo bol odklonený z dôvodu ťažkej hnačky cestujúceho. V klipe z výzvy dispečerom zdieľanom na sociálnych sieťach pilot nazval situáciu „problémom s biologickým nebezpečenstvom“.


 

Viac o téme: LietadloNúdzové pristátieBiologické nebezpečenstvo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu