Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

Ján Koleník uzavrie povinnosti a naordinuje si oddych: Spiatočnú letenku nekupujem!

(Zdroj: Falcon)

BRATISLAVA - Zabalí to tu! Akonáhle Ján Koleník nakrúti všetky seriály, dotancuje šnúru Let´s Dance a bude mať chvíľu voľna, odíde do sveta. Nebude to však klasická dovolenka týždeň či dva. Dopraje si oveľa viac voľna a hlavne... ticha.

Ján Koleník je jedným z našich najžiadanejších hercov. Diváci si ho obľúbili v mnohých seriáloch či filmoch, neuveriteľné výkony však predvádzal aj na tanečnom parkete v obľúbenej šou Let´s Dance. Jeho pracovný diár praská vo švíkoch a to je jeden z dôvodov, prečo sa charizmatický herec rozhodol zo Slovenska zdvihnúť kotvy!


Herec, ktorého aktuálne môžeme na obrazovkách vídať ako doktora Fabiána v seriáli Druhá šanca, má však za sebou viac ako náročný polrok, a preto sa po skončení tour Let´s Dance rozhodol zo Slovenska na čas odísť. „Črtá sa voľno. Ja potrebujem po tour konečne voľno, pretože som pol roka v jednom kole na viacerých frontoch,“ prezrádza svoje plány herec a jedným dychom dodáva: „Môj plán je ísť mimo Slovenska a urobiť si poznávačku sveta. To vždy potrebujem po nakrúcaní takéhoto siahodlhého projektu.“ Koleníka tak čaká pol roka spontánnych potuliek po Európe, bez spiatočných leteniek a akéhokoľvek plánu. „Ten nemôže byť. Ja žijem v pláne nonstop, ja potrebujem nemať plán. Neustále som manažovaný, potrebujem byť nemanažovaný a spoznávať svet.“ Otázkou však ostáva, s kým sa bude jeden z najsexi mužov v slovenskom šoubiznise túlať po európskych metropolách? A to nám v rozhovore prezradil tiež!

Ján Koleník uzavrie povinnosti a naordinuje si oddych: Spiatočnú letenku nekupujem! (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: DovolenkaJán Koleník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu