Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Slávny spevák si nedá pokoj: Pár mesiacov po ďalšom rozchode je spájaný so známou kráskou!

Harry Styles
Harry Styles (Zdroj: SITA)

MADRID - S menom britského hudobníka Harryho Stylesa (30) sa v posledných mesiacoch spájalo viacero žien, o ktorých sa špekulovalo v spojitosti s novým vzťahom. Tou poslednou je jeho krajanka - speváčka Olivia Dean (25), s ktorou ho videli na verejnosti už viackrát.

Od rozchodu s herečkou Oliviou Wilde bol britský hudobník spájaný s viacerými známymi ženami. Tou poslednou bola herečka Taylor Russell, avšak počas tohto roka ich vzťah aj napriek viacerým pokusom o záchranu definitívne stroskotal. 

Pred mesiacom sa však na verejnosti objavil s ďalšou známou ženou, tentokrát krajankou Oliviou Dean. Na konci augusta sa však dvojica podľa informácií The Sun objavila opäť bok po boku na festivale Kalorama.

„Harry miluje festivaly a jeho čas s Oliviou v Madride si užil. Bol to perfektný víkend a Olivia mala na festivale fantastické vystúpenie. Rovnako si užili spoločné pozeranie ich obľúbených umelcov," povedal zdroj pre spomínaný denník, avšak ďalší človek z okolia speváčky povedal, že sú so Stylesom len kamaráti. Napriek tomu sa však špekulácie o ich vzťahu vďaka týmto informáciám len tak skoro nezastavia. 

Viac o téme: Harry Styles
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu