Nedeľa30. jún 2024, meniny má Melánia, zajtra Diana

PRVÉ reakcie politikov na brutálnu nehodu vlaku s autobusom: Na miesto smeruje Šutaj Eštok! Pellegrini sa poďakoval lekárom

(Zdroj: topky/Ramon Leško,Vlado Anjel)

NOVÉ ZÁMKY - Tragická zrážka autobusu s vlakom v Nových zámkoch, ktorá si vyžiadala 4 mŕtvych a viac ako 10 zranených, zasiahla aj slovenských politikov. Na miesto nešťastia smeruje minister vnútra Matúš Šutaj Eštok. Peter Pellegrini sa poďakoval lekárom.

Obrovská tragédia vlaku s autobusom zasiahla celé Slovensko. Na miesto aktuálne smeruje Minister vnútra Slovenskej republiky Matúš Šutaj Eštok. "So zármutkom som prijal správu o tragickej zrážke vlaku s autobusom pri Nových Zámkoch.  Vyjadrujem úprimnú sústrasť pozostalým. Zraneným prajem čo najrýchlejšie zotavenie.  Ďakujem zložkám za zásah, mierim na miesto nehody," poznamenal na sociálnej sieti.

 

So zármutkom som prijal správu o tragickej zrážke vlaku s autobusom pri Nových Zámkoch. Vyjadrujem úprimnú sústrasť...

Posted by Matúš Šutaj Eštok on Thursday, June 27, 2024

Ministerka zdravotníctva Slovenskej republiky Zuzana Dolinková potvrdila, že viac ako 10 ľudí je zranených. "S hlbokým zármutkom som prijala správu o tragickej nehode, ktorá sa odohrala v podvečerných hodinách pri Nových Zámkoch. Pri zrážke autobusu s vlakom bolo zranených viac ako 10 ľudí," poznamenala.

 

TRAGICKÁ NEHODA AUTOBUSU A VLAKU PRI NOVÝCH ZÁMKOCH V SMERE NA DVORY NAD ŽITAVOU 🕯️

Posted by Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky on Thursday, June 27, 2024

Peter Pellegrini sa poďakoval všetkým lekárom, ktorí pri nehode zasahujú. "Aj popri rokovaní európskeho samitu v Bruseli s hlbokým zármutkom sledujem smutné informácie z vlasti o tragickej zrážke vlaku a autobusu pri Nových Zámkoch. Je mi veľmi ľúto všetkých obetí a ich rodinám vyslovujem úprimnú sústrasť. Zraneným želám čo najskoršie uzdravenie a ďakujem lekárom i záchranárskym tímom za odvedenú prácu. Kiež by sa takéto katastrofy Slovensku v budúcnosti vyhýbali," s obrovkým žiaľom poznamenal.

 

ÚPRIMNÚ SÚSTRASŤ POZOSTALÝM OBETÍ TRAGICKEJ NEHODY Aj popri rokovaní európskeho samitu v Bruseli s hlbokým zármutkom...

Posted by Peter Pellegrini on Thursday, June 27, 2024

Tragédia zasiahla aj lídra hnutia Progresívne Slovensko Michala Šimečku. "Hrozné nešťastie pri zrážke vlaku a autobusu pri Nových Zámkoch. Úprimnú sústrasť príbuzným obetí a veľa síl všetkým zraneným," napísal na sociálnej sieti.

 

Hrozné nešťastie pri zrážke vlaku a autobusu pri Nových Zámkoch. Úprimnú sústrasť príbuzným obetí a veľa síl všetkým zraneným.

Posted by Michal Šimečka • Progresívne Slovensko on Thursday, June 27, 2024
Viac o téme: NehodaNové ZámkyAutobus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu