Pondelok1. júl 2024, meniny má Diana, zajtra Berta

Fanúšikovia v slzách: Zomrel herec zo seriálu Dva a pol chlapa!

Martin Mull v seriáli Sabrina - mladá čarodejnica Zobraziť galériu (3)
Martin Mull v seriáli Sabrina - mladá čarodejnica (Zdroj: American Broadcasting Company (ABC))

LOS ANGELES - Herecký svet zasiahla mimoriadne smutná správa! Vo veku 80 rokov zomrel herec Martin Mull, ktorého diváci môžu poznať zo seriálov Dva a pol chlapa či Sabrina - mladá čarodejnica!

Smutnú správu na sociálnej sieti Instagram oznámila hercova dcéra Maggie. „So zlomeným srdcom sa s vami delím o to, že môj otec zomrel doma 27. júna po statočnom boji s dlhou chorobou. Bol známy tým, že vynikal vo všetkých možných tvorcovských disciplínach a tiež tým, že robil reklamy pre Red Roof Inn (americká sieť lacných hotelov, pozn. red.). Tento vtip by mu prišiel vtipný. Vždy bol vtipný. Otec bude veľmi chýbať svojej žene a dcére, svojim priateľom a spolupracovníkom, kolegom, umelcom, komikom a hudobníkom a - čo je znakom skutočne výnimočného človeka - mnohým a mnohým psom. Mala som ho nesmierne rada,“ napísala dcéra. 

Martin Mull v seriáli Dva a pol chlapa
Zobraziť galériu (3)
Martin Mull v seriáli Dva a pol chlapa  (Zdroj: Columbia Broadcasting System)

Martin Mull bol v roku 2016 nominovaný na cenu Emmy za úlohu politického poradcu Boba Bradleyho v seriáli Veep. V rokoch 2008 až 2013 sa objavoval v seriáli Dva a pol chlapa, kde stvárňoval lekárnika Russella, ktorý nelegálne užíval a predával drogy. Herec sa narodil v Chicagu mame herečke a režisérke a otcovi stolárovi. Študoval maliarstvo a získal bakalársky titul z výtvarných umení a magisterský titul z maliarstva. Česť jeho pamiatke! 

Viac o téme: Dva a pol chlapaMartin MullSabrina - mladá čarodejnica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu