Streda9. október 2024, meniny má Dionýz, zajtra Slavomíra

Stretnutie Addamsovcov po 30 rokoch: Chýbali iba 2 členovia... A TOTO, že je strýko Fester?!

FOTO VNÚTRI! Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Orion Pictures Corporation)

LOS ANGELES - Morbídna rodina Addamsovcov sa roky teší obrovskej obľube divákov. Ich príbeh už rozprávali seriály, aj niekoľko filmov v rôznom obsadení. Jeden z tých najznámejších pochádza z roku 1991... A herci sa po viac ako 30 rokoch opäť stretli. Chýbali len dvaja členovia, ktorí sú už, bohužiaľ, po smrti. A toto, že je strýko Fester?!

Obľúbená komédia Rodina Addamsovcov, ktorú v roku 1991 narodil režisér Barry Sonnenfeld (71) bola taká úspešná, že o dva roky neskôr sa dočkala pokračovania. Herci, ktorí v nej hviezdili, sa po viac ako 30 rokoch opäť stretli v Los Angeles na Comic Cone. Neprišli však všetci... Dvaja členovia pôvodného obsadenia chýbali. 

Stretnutie Addamsovcov po 30
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Orion Pictures Corporation)

Konkrétne Judith Malina, ktorá vo filme stvárnila babičku - zomrela v roku 2015 ako 88-ročná. A chýbal aj charizmatický Gomez, ktorého stvárňoval Raul Julia. Ten zomrel len rok po tom, čo mal premiéru druhý diel Rodiny Addamsovcov. Mal len 54 rokov a skutočný dôvod jeho skonu nie je známy - hovorí sa o rakovine či mŕtvici. 

Pred fanúšikov tak predstúpili Christina Ricci (44) - Wednesday, Jimmy Workman (44) - Pugsley, Anjelica Huston (73) - Morticia, Cartel Struycken (76) - Lurch a... Prišiel aj Christopher Lloyd (85). V ňom by však dnes už plešatého a pribratého strýka Festera spoznal málokto. Veď pozrite sami! 

Zľava: Carel Struycken, Jimmy Workman, Christopher Lloyd, Anjelica Huston a Christina Ricci.
Zobraziť galériu (4)
Zľava: Carel Struycken, Jimmy Workman, Christopher Lloyd, Anjelica Huston a Christina Ricci.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Christina RicciAnjelica HustonAddamsovciChristopher LloydJimmy WorkmanCarel Struycken
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu