Streda9. október 2024, meniny má Dionýz, zajtra Slavomíra

Smutná správa: Herecký svet opustil herec známy zo seriálu Beverly Hills 90210!

(Zdroj: Getty Images)

LOS ANGELES - Filmový svet zasiahla počas včerajšieho dňa smutná správa. Vo veku 89 rokov zomrel známy herec Nicholas Pryor, o čom informoval jeho kolega Jon Lindstrom.

Nicholas Pryor sa počas svojej bohatej kariéry predstavil vo viacerých známych počinoch, ako je napríklad seriál Beverly Hills 90210. Počas včerajšieho dňa sa však začala hereckým svetom šíriť správa, že vo veku 89 rokov zomrel. Tieto informácie napokon na svojom profile na sociálnej sieti Instagram potvrdil jeho kolega Jon Lindstrom.

„Musím vás informovať o smrti Nicholasa Pryora. Nick bol veľkým hercom a slvelým priateľom. Zomrel 7. októbra v kruhu svojej rodiny. Najviac ho ľudia poznajú ako otca Toma Cruisa z filmu Risky Business alebo z filmu Less Than Zero. Zahral si napríklad s Jackom Nicholsonom, Kurtom Russellom či Evanom McGregorom," napísal herec.

„Bol jedným z najvtipnejších ľudí, s akými môžete tráviť svoj čas, vypiť fľašu dobrého vína či dať si dobré jedlo. Bude mi veľmi chýbať, rovnako tak aj svojej manželke Christine, dcére Stacey a jeho dvom vnúčatám Gusovi a Avril. Odpočívaj v pokoji," doplnil Lindstrom.

Viac o téme: Nicholas Pryor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu