Streda9. október 2024, meniny má Dionýz, zajtra Slavomíra

Trapas na koncerte: VIDEO Slávny spevák sa zúfalo snažil upútať pozornosť fanúšičky! Tá sa ale pozerala do...

(Zdroj: TikTok/bluebutterfly24__)

USA – Dostať sa na koncert obľúbeného umelca je jedinečný zážitok, ktorý si chcú mnohí uchovať v podobe fotografií či videí. Treba však myslieť na to, že viac, ako venovať svoju pozornosť telefónu, si treba vychutnať prítomnosť. Jedna z návštevníčok koncertu Justina Timberlake na to kruto doplatila.

Fotenie alebo natáčanie koncertu vášho obľúbeného umelca môže byť dvojsečná zbraň. Vytvárate si síce spomienku na celý život, no kým ste zaneprázdnení mobilom, môže nám uniknúť to, čo sa deje na javisku. Presne toto sa stalo jednej fanúšičke Justina Timberlakea, ktorá prepásla životnú šancu. Dôvodom je jej mobilný telefón. V dnes už virálnom videu je vidno Timberlakea, ako kráča k zaneprázdnenej fanúšičke v prvom rade a spieva jej. Ona však nevedela, že spevák je len pár centimetrov od nej, pretože bola príliš zaneprázdnená písaním na telefóne.

Ostatní ju preto začali ťukať po pleci, aby ju upozornili na speváka, ktorý stál nad ňou. Keď konečne vzhliadla, jej chvíľa pominula a spevák odišiel vystúpiť pred niekoho, kto sa mu bude venovať. Krátke video získalo obrovské množstvo reakcií vrátane komentárov. Viacerí sa zhodli na tom, že nemenovaná dievčina prepásla svoju životnú šancu. „Milujem, ako čakal, kým sa naňho pozrie a potom jednoducho odišiel,“ napísal jeden z komentujúcich.

Niektorí tiež poukázali na skutočnosť, že fanúšička z kontroverzného videa musela zaplatiť značnú sumu peňazí, aby bola v prvom rade, a potom tak pochabo premeškala dôležitý moment. „Buďme úprimní, existuje veľká šanca, že by pre ňu nespieval, keby nebola na svojom telefóne. Tým, že bola na telefóne, upútala jeho pozornosť,“ uviedla komentujúca. „Vidno na nej, že ju to veľmi mrzí,“ dodal tretí.

Viac o téme: FanúšičkaJustin TimberlakeKoncert
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu