Streda9. október 2024, meniny má Dionýz, zajtra Slavomíra

Karin Haydu zmenila povolanie: MEJKAP ako na mólo, ale... Šup na bicykel robiť KURIÉRKU!

Dominika Žiaranová, Karin Haydu Zobraziť galériu (4)
Dominika Žiaranová, Karin Haydu (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Karin Haydu (47) slovenskí diváci poznajú ako moderátorku a herečku z mnohých televíznych seriálov. Dnes však vymenila svoje povolanie a spolu s ďalšími známymi Slovákmi sa zmenila na kuriérku na bicykli. Ale pozrite, neodpustila si dokonalý mejkap ako na mólo!

Misia 12: Známi Slováci sa zmenili na kuriérov na bicykli! (Zdroj: TH)

Karin Haydu sa dnes zúčastnila už tradičného projektu MISIA 12. Ten funguje na Slovensku už od roku 2011 a doručovaním certifikátov celebritnými kuriérmi každoročne zbiera peniaze na dobrú vec. Tento rok poputujú peniažky na zdravotnícke pomôcky konkrétnym postihnutým deťom a mladým ľuďom. 

Galéria: Misia 12

Okrem tejto herečky sa na kuriéra zmenili napríklad herec Martin Mňahončák, moderátorka Katka Jesenská, herečky Dominika Žiaranová a Lucia Vráblicová, či hudobník Braňo Bajza z Polemicu. No a systém bol jednoduchý - buď ste si objednali konkrétnu celebritu a zaplatili 50 eur alebo ste výber nechali na dispečing a tak ste prispeli 10 eur.

Karin Haydu zmenila povolanie:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Všetci zúčastnení sa stretli o 9:30 ráno na Trhovisku Miletičová. No a najviac zaujala práve Haydu. Tá je známa tým, že sa v spoločnosti objavuje vždy perfektne najstajlovaná a dokonalo nalíčená. A výnimkou nebola ani táto aktivita. Hoci sa z herečky na chvíľu stala kuriérkou, okrem slušivého outfitu, prišla aj s mejkapom ako na mólo. Nechýbali dokonca ani umelé mihalnice. Rozhodne jej to na bicykli veľmi pristalo!

Dominika Žiaranová, Karin Haydu
Zobraziť galériu (4)
Dominika Žiaranová, Karin Haydu  (Zdroj: Ján Zemiar)

Karin Haydu
Zobraziť galériu (4)
Karin Haydu  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Karin HayduMisia 12
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu