Streda9. október 2024, meniny má Dionýz, zajtra Slavomíra

Hrozivé slová prívrženca Kremľa: Odhalil šialené plány s kondómami! Putin chce nekonečnú vojnu

Alexander Dugin
Alexander Dugin (Zdroj: TASR/AP Photo/Francesca Ebel, File)

MOSKVA - Putinov prívrženec Alexander Dugin odhalil šialené plány Kremľa. Vladimir Putin podľa neho plánuje nekonečnú vojnu na Ukrajine. Na to však potrebuje nových vojakov, a preto sa pôrodnosť v súčasnosti zvyšuje pochybnými prostriedkami.

Čo je v súčasnosti dôležité vo vojne na Ukrajine: Vladimir Putin vedie vojnu proti Ukrajine od 24. februára 2022 a v súčasnosti zaberá približne pätinu jeho susednej krajiny. Od začiatku augusta 2024 ukrajinská armáda ovládla niekoľko miest v ruskej oblasti Kursk. Ruské jednotky sa momentálne sústreďujú na pokrovský sektor frontu na východe Ukrajiny. V súčasnosti je možný koniec vojny v nedohľadne.

archívne video

Ukrajinskí vojaci absolvujú základný všeobecný vojenský výcvik pod vedením litovských inštruktorov (Zdroj: Facebook/General Staff of the Armed Forces of Ukraine)

Putin plánuje nekonečnú vojnu na Ukrajine

Zdá sa, že Vladimír Putin vôbec nemá záujem o ukončenie vojny. Skôr naopak. Pretože ruský prezident zrejme plánuje nekonečnú vojnu proti Ukrajine. Informuje o tom bývalý ukrajinský poslanec Anton Geraščenko na svojom X účte. „Putin plánuje nekonečnú vojnu s vojakmi, ktorí sa ledva dostanú zo škôlky,“ píše ukrajinský politik.

Putin chce zvýšiť pôrodnosť, aby vychoval vojakov

"Plánuje, že o 15 rokov bude potrebná "potrava pre delá" v ešte väčšom množstve. Z tohto dôvodu Rusko zakáže predaj kondómov a antikoncepčných prostriedkov určitým skupinám obyvateľstva a ostatným ich umožní predávať len s pasom," povedal Geraščenko.

Dugin hovorí o desaťročí konfrontácie so Západom

Tento názor zdieľa aj Putinov dôverník a ultranacionalistický mysliteľ Alexander Dugin. Je tiež pevne presvedčený, že pôrodnosť v Rusku treba urýchlene zvýšiť, aby krajina mohla získať nových vojakov. "Máme pred sebou desaťročia konfrontácie so Západom. Krajina potrebuje bojovníkov, ktorí povedú tento boj. A matky, ktoré porodia týchto bojovníkov. Preto je naliehavo potrebné zvýšiť pôrodnosť," citoval Putinvho dôverníka Anton Gerashenko na X.

Putin chce zakázať kondómy

Ak sa má veriť Alexandrovi Duginovi, kondómy a iné antikoncepčné prostriedky sa budú v Rusku predávať len s pasom „v prvých troch až piatich mesiacoch“ budúceho roka. "Teraz vyriešime problém bezdetnosti a porazíme túto škaredú vec. A myslím si, že budúci rok vyriešime problémy s kondómami, rozvodmi a potratmi. Vo všeobecnosti porazíme skazenosť, ktorá brzdí pôrodnosť a ... je v rozpore s tradičnými hodnotami našej vlasti,“ povedal ultranacionalistický mysliteľ.

Šialený plán Kremľa vyvolal zdesenie na sociálnych sieťach:

  • "Zdá sa, že Putinovo šialenstvo nemá konca."
  • "Našťastie som sa nenarodil v Rusku!"
  • "Tento muž je zlý."
  • "Deti .... ako druh továrenskej výroby ako munícia pre túto vojnu a prichádzajúce vojny na 'ochranu' vlasti. Myslím, že to predčí všetko v šialenstve."
Viac o téme: RuskoUkrajinaAlexander DuginVladrimir Putin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu