Štvrtok10. október 2024, meniny má Slavomíra, zajtra Valentína

Krásna Lily chystá ďakovný maratón: Chce odmeniť fanúšikov sexom! Vyspím sa s každým aj s dedkom

Lily Phillipsová sa chce poďakovať svojim fanúšikom.
Lily Phillipsová sa chce poďakovať svojim fanúšikom. (Zdroj: Instagram @lilyphillip_s)

LONDÝN - Modelka Only Fans plánuje v Londýne mimoriadnu udalosť. Plánuje sa vyspať so 100 mužmi za jediný deň.

Modelka OnlyFans Lily Phillipsová plánuje špeciálnu kampaň na poďakovanie svojim fanúšikom. Chce sa vyspať so 100 mužmi za jediný deň. Informuje o tom Daily Star. Phillipsová hovorí, že to chce vrátiť svojim sledovateľom, pretože radi vidia, ako „robí divoké veci“.

 

23-ročná žena oznámila, že 19. októbra pocestuje do Londýna, aby začala svoj „Maratón vďačnosti“. Phillipsová hovorí: "Nie je veľa ľudí, ktorí sa môžu prihlásiť a objednať si dievča a potom sa s ním vyspať." Dostala tisíce žiadostí a účastníkov vyberie len krátko pred podujatím.

Lily: "Vezmem si kohokoľvek, dokonca aj ľudí tak starých ako môj starý otec"

Plánuje rezervovať 12 až 15 mužov za hodinu, pričom predpokladá zrušenie a chce začať o 7:00. "Chcem, aby sa dobre bavili," povedala podľa Daily Star. Zdôrazňuje, že je nervózna aj preto, že chce dať účastníkom špeciálnu spomienku.

Aby sa muži mohli zúčastniť podujatia, musia mať viac ako 18 rokov a súhlasiť s natáčaním na kameru. „Vezmem kohokoľvek, dokonca aj ľudí starých ako môj starý otec,“ povedala pre Daily Star. Video bude neskôr zverejnené na jej stránke OnlyFans.

Hviezda OnlyFans Annie sa chce vyspať so 600 mužmi

Modelka OnlyFans Annie Knightová, známa ako „sexuálne najaktívnejšia žena v Austrálii“, si na tento rok tiež stanovila veľmi špeciálny cieľ: Chce sa vyspať so 600 mužmi. Informuje o tom „New York Post“. Doteraz spala s vyše 400 ľuďmi, vlani to bolo 300. 

Knightová sa stretáva so svojimi partnermi na zoznamovacích aplikáciách aj v reálnom živote a teraz prijíma žiadosti od zainteresovaných strán. Uchádzači musia spĺňať určité požiadavky vrátane ochoty nechať sa natáčať a nechať sa testovať na sexuálne prenosné choroby. 

Viac o téme: SexModelkaOnlyFansLily Phillipsová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu