Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Miriam Kalisová a Peter Varinský: Milenecký vzťah na pracovisku

Miriam a Peter sa ľúbia už štyri roky. A teraz sú aj spolupracovníci. Zobraziť galériu (2)
Miriam a Peter sa ľúbia už štyri roky. A teraz sú aj spolupracovníci.

BRATISLAVA - V televízii Markíza funguje ďalší zaľúbený párik! Po Patrikovi Švajdovi a Zlatici Puškárovej spolu na jednom mieste začali pracovať ďalší zaľúbenci - moderátorka Televíznych novín Miriam Kalisová (21) a nový športový redaktor Peter Varinský (23).

Ten mal včera premiéru v Teleráne. Vybavila mu flek „šporťáka“ jeho priateľka? Dvojica sa nedala dokopy v televízii - ich vzťah trvá už štyri roky. Peter mal však včera ráno prvýkrát rande s televíznymi kamerami.

Miriam Kalisová a Peter
Zobraziť galériu (2)

„Podal dobrý výkon, mne sa to páčilo,“ tešila sa Miriam z Petrovho prvého živého vysielania, no zároveň rozhodne poprela, že by mu k lukratívnemu miestu pomohla ona: „Ja som mu to nevybavovala!“ Jej slová potvrdila aj hovorkyňa Markízy Oľga Dúbravská: „Peter Varinský sa do televízie Markíza dostal štandardným spôsobom na základe výberového konania. Teraz je v štádiu tréningov a jeho budúcnosť je zatiaľ otvorená.“

Zo zákulisia televízie sa však ozývajú kritické hlasy, že pokiaľ sa Peter výrazne nezlepší, tak sa s ním budú musieť rozlúčiť. Či sa teda bude dvojica stretávať aj na pracovisku, alebo iba mimo neho, ukáže najbližší čas.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu